17 μικρά και εντελώς καθημερινά πράγματα που υμνούν την αξία της οικογένειας

20:17 15/5/2022 - Πηγή: iPop

Η 15η ημέρα του Μαΐου είναι αφιερωμένη στην Οικογένεια. Η οικογένεια είναι μια αξία και μια έννοια που έχει διαφορετικές μορφές. Η οικογένεια που μας γεννάει, η οικογένεια που φτιάχνουμε, μονογονεϊκές, οικογένεια με την πιο εκτεταμένη μορφή της.

Οικογένεια είναι..Αγάπη.Νοιάξιμο.Τα πρωινά του Σαββάτου και του χουχούλιασμα κάτω από τα παπλώματα.Οι αγκαλιές. Μια γροθιά ενωμένη.Το σπίτι και η ζεστασιά.Το να τρέχεις να υποδεχθείς εσύ πρώτος εκείνον που μπαίνει στο σπίτι.Το ότι έχουμε ο ένας τον άλλον.Οι διακοπές μετά από ένα μακρύ
χειμώνα και ο χρόνος που περνάμε σε έναν νέο τόπο.Το τραπέζι της Κυριακής και η μέρα που βρισκόμαστε και τρώμε όλοι μαζί.Το να είσαι περήφανος που η τύχη ή όποιος άλλος, φρόντισε να συναντηθούμε σε αυτόν τον κόσμο.Τα ταξίδια και οι βόλτες με το αυτοκίνητο.Τα παιχνίδια. Η μέρα που πάμε σινεμά όλοι μαζί.Να έχεις έναν άνθρωπο να στραγγίξεις τα δάκρυά σου σε έναν ώμο.Κατανόηση.Ρίζες.PexelsΕυγνωμοσύνη

Ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που ίσως θεωρούμε κάποτε δεδομένα αλλά δεν είναι καθόλου δεδομένα. Αν η οικογένειά για κάποιο λόγο χωριστεί, τότε καταλαβαίνεις τι είναι και πόσο μπορεί να σου λείψει ένα μήνυμα στο κινητό, ένα τηλέφωνο από εκείνον που πάντα σε έπαιρνε να πει μια καλημέρα.

Δεν ξέρω πώς γινόμαστε μέλη μιας οικογένειας, κάποιοι λένε ότι εμείς «διαλέγουμε» την οικογενειά μας και νομίζω ότι συμφωνώ!

Ευτυχισμένη ημέρα οικογένειας! Να περάσετε όμορφα με την οικογένειά σας ό,τι κάνετε σήμερα.

Για σένα η λέξη οικογένεια μπορεί να έχει μία σημασία όμως υπάρχουν και άλλες που σίγουρα δεν έχεις σκεφτεί

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 17 μικρά και εντελώς καθημερινά πράγματα που υμνούν την αξία της οικογένειας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα