3 τρόποι να κάνεις γνωριμίες σαν φοιτητής

08:30 26/9/2014 - Πηγή: iPop

Αν έχεις φύγει από τον τόπο σου και φεύγεις στα «ξένα» της χώρας σου για σπουδές, θα χρειαστείς γνωριμίες σαν φοιτητής. Για συντροφιά, ανάγκη και διασκέδαση.

Όταν τελειώσουν τα σχολικά σου χρόνια και «σπάσεις» με τις παρέες του Λυκείου, τότε θα πρέπει να βρεις καινούρια άτομα για να αναπτύξεις φιλίες. Τα φοιτητικά σου χρόνια είναι μια περίοδος, η οποία θα μείνει στη μνήμη σου για όλη τη διάρκεια της ζωής σου. Ατελείωτες νύχτες διασκέδασης, το άγχος της σχολής και οι έρωτες των καινούριων θρανίων. Όλα αυτά είναι μικρή γεύση

απ’όσα πρόκειται να ζήσεις, γι” αυτό και πρέπει να έχεις τρόπους να τα μοιραστείς με κάποιον. Δες τρεις τρόπους , οι οποίοι πρέπει να γίνουν συνήθεια για να κοινωνικοποιηθείς.

Εκδηλώσεις

Μην χάνεις την ευκαιρία να πηγαίνεις σε εκδηλώσεις της σχολής σου. Είτε αυτό είναι ένα πάρτι, είτε κάποια συνάντηση. Το κλίμα είναι πιο ανάλαφρο, αφού δεν πηγαίνεις για μάθημα και θα μπορείς να προσεγγίσεις συμφοιτητές σου εύκολα.

Κράτα τις πόρτες ανοιχτές

Μην είσαι συνεχώς απόμακρος από τους υπόλοιπους. Να είσαι ανοιχτός σε νέες επαφές και να φροντίσεις να αφήνεις καλή εντύπωση. Μ’αυτόν το τρόπο θα καταφέρεις να έχεις νέα άτομα στον κύκλο σου, έτσι ώστε όποτε τους χρειαστείς να τους καλείς.

Βοήθησε

Όταν κάποιος ζητάει βοήθεια με ένα θέμα, καν’το εσύ. Δεν σου λέμε να γίνεις ο υπηρέτης κάποιου, αλίμονο. Απλά εξυπηρέτησε με πληροφορίες ή κάποια μικρή βοήθεια.

The post 3 τρόποι να κάνεις γνωριμίες σαν φοιτητής appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα