39χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για βάναυση κακοποίηση του σκύλου του (Photos & Video)

17:05 24/3/2016 - Πηγή: iPop

Ένας 39χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για βάναυση κακοποίηση του σκύλου του και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ. Το άτυχο τριών μηνών σκυλάκι πέθανε στα χέρια του κτηνιάτρου καθώς έφερε πολύ βαριά χτυπήματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ένας άνδρας από την Θεσσαλονίκη

προσπάθησε να αποδείξει πόσο «άνδρας» είναι χτυπώντας για πάνω από μισή ώρα με αντικείμενο ένα κουτάβι τριών μηνών. Οι γείτονες ενημέρωσαν τη φιλοζωική με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η Αστυνομία και ο άνδρας να συλληφθεί. Έπειτα από προσπάθειες πήραν εισαγγελική εντολή για να απομακρύνουν από το ζώο (sic) το κακόμοιρο σκυλάκι και να το μεταφέρουν στον κτηνίατρο. Δυστυχώς για το τετράποδο ήταν αργά καθώς είχε χαθεί πολύτιμος για την υγεία του χρόνος. Στο τραπέζι του κτηνιάτρου ο μικρός έπαθε ανακοπή, οι γιατροί κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή προσπάθησαν να τον κρατήσουν με μηχανική υποστήριξη αλλά άφησε την τελευταία του πνοή με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις , σπασμένα οστά και πολλά ακόμα.

Ο «άνδρας» παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, από το οποίο πήρε αναβολή, ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

Το κουτάβι μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση σε κτηνίατρο, αλλά τελικά υπέκυψε στα βαριά τραύματά του.

Την είδηση ανέβασαν στο Facebook:

Αν θα βάλετε λίγη ένταση θα ακούσετε το τριών μηνών κουτάβι να σπαράζει στο κλάμα από τα βάναυσα χτυπήματα αυτού του ανε…

Posted by Γιωργος Μητακιδης on Wednesday, 23 March 2016

The post 39χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για βάναυση κακοποίηση του σκύλου του (Photos & Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα