4+1 τρόποι να φορέσεις το bucket hat και να δημιουργήσεις το απόλυτο καλοκαιρινό outfit – Το αξεσουάρ που θα σε ταξιδέψει στα 90s!

13:47 26/7/2022 - Πηγή: iPop

Ποτέ δε θα το πίστευα ότι ένα καπέλο που φορούσαν κάποτε οι ψαράδες πριν από αιώνες για προστασία από τον ήλιο, θα γινόταν fashion trend και, μάλιστα, θα το έβλεπα παντού και θα το αγαπούσα κιόλας! Τα ’90s είναι ξανά hot και τα bucket hats ξαναχτυπούν! Από ενδιαφέρουσες υφές έως τολμηρές αποχρώσεις, έξυπνα σχέδια μέχρι funky στυλ, τα bucket hats είναι πράγματι ένα καλοκαιρινό statement κομμάτι για κάθε γνήσιο fashion

girl.

Τα bucket hats είναι ένα από εκείνα τα διαχρονικά κομμάτια της δεκαετίας του ’90 που αρνηθήκαμε να ξεχάσουμε και γιατί να το κάνουμε άλλωστε; Αυτό το νοσταλγικό και κομψό καπέλο αναδεικνύει μια εμφάνιση με vintage αύρα και είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί τους. Πρέπει να παραδεχτούμε, όμως, ότι τα bucket hats δεν είναι και από τα καπέλα που μπορείς να τα συνδυάσεις με ευκολία, όμως, εάν γίνει σωστά, τότε το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

Όσον αφορά το στυλ των bucket hats, υπάρχουν πολλές «διαδρομές» που μπορείς να ακολουθήσεις, ωστόσο, το πρώτο βήμα είναι να παίξεις με την ιδιορρυθμία του καπέλου. Η μοναδική δομή του σημαίνει ότι μπορεί να μην ταιριάζει με κάθε σύνολο, επομένως είναι σημαντικό να το αναδείξεις και να παίξεις με μια εμφάνιση που μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα και να σε κάνει να νιώθεις άνετα κι όχι σαν ψαράς.

 Για παράδειγμα, τα casual looks και τα μαγιό είναι μία πολύ εύκολη λύση!

Το ζώδιό σου αποκαλύπτει ποιο summer outfit φτιάχτηκε για σένα! – Άσε τα άστρα να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σου

«Πώς να φορέσω το bucket hat;» Όσα χρειάζεται να ξέρεις!Bucket hats με t-shirt και τζιν

Τα μπλουζάκια και τα τζιν είναι ένα κλασικό στυλ που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε. Είναι τόσο άνετα, αβίαστα και όμως, κομψά. Κάνε το συγκεκριμένο look λίγο περισσότερο ενδιαφέρον με ένα bucket hat και έντονα αξεσουάρ. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BIG DESS (@1dessdior)

Βάλε τέλος στα «bad hair days»: 5 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις ένα μαντήλι στα μαλλιά σου

Bucket hats με καλοκαιρινά σετ

Ένα two-piece set σε συνδυασμό με ένα bucket hat είναι αυτό το τέλειο night out ντύσιμο που χρειάζεσαι για να νιώσεις σέξι στις καλοκαιρινές σου διακοπές στο νησί! Εάν νιώθεις overdressed, βάλε τα αθλητικά σου παπούτσια για να μην κάνει το look σου πολλή «φασαρία». Όποιον τρόπο και αν επιλέξεις να τα συνδυάσεις, λειτουργεί τέλεια!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gershona Annor (@herapatra)

Bucket hats με denim look

Τα denim looks είναι από μόνα τους ένα fashion statement, μπορείς ωστόσο να ολοκληρώσεις το look σου με ένα τζιν bucket hat και να το απογειώσεις! Αυτός είναι ένας από τους κομψούς τρόπους για να φορέσεις το αγαπημένο σου καπέλο και να προσδώσεις μία παιχνιδιάρικη νότα στο ντύσιμό σου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Oseh (@theladyvhodka)

Bucket hats με φόρεμα

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου φορώντας ένα κολλητό φόρεμα κι ένα bucket hat! Ανεξάρτητα από το χρώμα του φορέματος που θα επιλέξεις, το συγκεκριμένο καπέλο θα σου προσδίδει πάντα στυλ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα
4+1,90s