5+1 οικονομικοί προορισμοί για το 2023 – Αυτά είναι τα πιο must, εναλλακτικά ταξίδια που πρέπει να κάνεις με την αλλαγή του χρόνου

13:01 2/1/2023 - Πηγή: iPop

Θέλεις να οργανώσεις ένα ταξίδι το 2023, αλλά ανησυχείς για την αύξηση του κόστους ζωής και τα οικονομικά σου; Μην αγχώνεσαι καθόλου! Συγκεντρώσαμε μία λίστα με τους 6 πιο φθηνούς must προορισμούς μόνο για σένα! Είτε αναζητάς ένα οικονομικό break στην Ευρώπη με την παρέα σου, είτε έναν λίγο πιο εναλλακτικό προορισμό για extreme καταστάσεις, έχουμε όλα όσα χρειάζεσαι!

Μελέτησε την παρακάτω λίστα κι επέλεξε έναν προορισμό που θα σου μείνει αξέχαστος!

Οικονομικοί
προορισμοί 2023: Ποιο θα είναι το επόμενο ταξίδι σου;Λάγκος, Πορτογαλία

Ενώ η Πορτογαλία ήταν γνωστή κάποτε ως ένας από τους καλύτερους οικονομικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ευρώπη, ο οποίος συνδύαζε τις κρυστάλλινες παραλίες, τον πλούσιο πολιτισμό και τη γευστική κουζίνα, οι τιμές έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Καθώς μέρη όπως η Λισαβόνα, το Πόρτο και οι πιο δημοφιλείς προορισμοί μπορεί να μην είναι πλέον τα φθηνότερα μέρη για να αποδράσεις, μπορείς να επισκεφτείς το κρυμμένο πορτογαλικό στολίδι στο Λάγκος, στο Δυτικό Αλγκάρβε. 

Σκέψου μόνο αυτό: Όμορφες παραλίες βγαλμένες από καρτ ποστάλ, πλούσια ιστορία κι έντονη νυχτερινή ζωή, με πολλά μπαρ και εστιατόρια που θα βρεις κατά μήκος της μαρίνας. Τι άλλο θέλεις;

View this post on Instagram

A post shared by Lagos Portugal (@lagos.algarve.portugal)

Δεν σε παίρνει με τίποτα ο ύπνος στο αεροπλάνο; Πώς να κοιμηθείς πιο εύκολα κατά τη διάρκεια της πτήσης

Σμύρνη, Τουρκία

Η ισχύς του ευρώ έναντι της τουρκικής λίρας έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια κατά πολύ, οπότε οποιοδήποτε ταξίδι ονειρεύεσαι στην γειτονική χώρα, ήρθε η ώρα να το πραγματοποιήσεις. Σα συμβουλή μπορώ να σου δώσω να αποφύγεις τις τουριστικές παγίδες και να επισκεφτείς τη Σμύρνη, η οποία είναι γεμάτη πολιτισμό και ιστορία (και παραλίες, φυσικά) και συχνά αναφέρεται ως μια πιο ήρεμη εναλλακτική της Κωνσταντινούπολης.

View this post on Instagram

A post shared by SERAP ÇİĞDEM ŞAHİN (@serapcigdemsahin)

Φεζ, Μαρόκο

Όπως και το υπόλοιπο Μαρόκο, η Φεζ είναι πολύ προσιτή και πιο ήσυχη από το Μαρακές!

Στην πραγματικότητα, η Φεζ είναι μια πανέμορφη αρχαία πόλη, που χρονολογείται από τον 8ο αιώνα. Είναι ευκαιρία, λοιπόν, να χαθείς στα δαιδαλώδη σοκάκια της, να απολαύσεις το μαροκινό ντεκόρ και το φαγητό στις τοπικές αγορές. 

View this post on Instagram

A post shared by Fez Morocco Guide (@fezmoroccoguide)

Χο Τσι Μιν, Βιετνάμ

Για προσιτές και μακρινές αποδράσεις, η Νοτιοανατολική Ασία είναι μια εξαιρετική επιλογή και το Βιετνάμ είναι ο αγαπημένος προορισμός για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν όσο πιο οικονομικά γίνεται. Είναι απίστευτα φθηνό, είναι πανέμορφο και το φαγητό είναι ό,τι πιο νόστιμο θα γευτείς ποτέ στη ζωή σου. Μη ξεχάσεις να επισκεφτείς τα μουσεία του Χο Τσι Μιν, όπως το Μουσείο Πολέμου και το Μουσείο Καλών Τεχνών.

View this post on Instagram

A post shared by Vibrant Ho Chi Minh City (@visit.hochiminhcity)

5 χώρες με την καλύτερη ποιότητα ζωής για σένα που θέλεις να αλλάξεις την καθημερινότητά σου προς το καλύτερο

Πράγα, Τσεχία

Είναι γνωστό πως η Τσεχική Δημοκρατία είναι ιδανική για οικονομικές διακοπές! Πρέπει να βάλεις στη λίστα σου, λοιπόν, οπωσδήποτε την Πράγα για ένα ταξίδι που θα σου μείνει αξέχαστο. Τα εισιτήρια, η διαμονή και το φαγητό είναι πολύ προσιτά, οπότε τι άλλο περιμένεις για να κλείσεις το επόμενο ταξίδι σου;

View this post on Instagram

A post shared by PRAGUE (@prague_czech_republic)

Κανκούν, Μεξικό

Αν αναζητάς μια ηλιόλουστη απόδραση στην Αμερική χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα, το Κανκούν είναι το ταξίδι που πάντα ήθελες να κάνεις. 

Σίγουρα, οι πτήσεις μπορεί να είναι λίγο τσιμπημένες, αλλά μόλις φτάσεις εκεί δε θα σκέφτεσαι πια τα χρήματα! Η διαμονή και το πεντανόστιμο φαγητό είναι ένας από τους βασικούς λόγους για να επισκεφτείς το Κανκούν. Tacos, κανείς;

View this post on Instagram

A post shared by Cancun Qroo Mexico (@cancun.mexico)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 5+1 οικονομικοί προορισμοί για το 2023 – Αυτά είναι τα πιο must, εναλλακτικά ταξίδια που πρέπει να κάνεις με την αλλαγή του χρόνου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
5+1, 2023 – Αυτά,5+1, 2023 – afta