6 Instagram accounts που αναδεικνύουν το γυναικείο φύλο και δίνουν έμπνευση σε κάθε γυναίκα εκεί έξω!

14:44 8/3/2021 - Πηγή: iPop

Βρήκαμε 6 γυναικεία Instagram accounts που αναδεικνύουν το γυναικείο φύλο και δίνουν έμπνευση σε κάθε γυναίκα εκεί έξω. Μήπως ήρθε η ώρα να τα ακολουθήσεις;

Η τεχνολογία μπορεί να έχει αρκετά αρνητικά, όμως αν τη χρησιμοποιείς σωστά, μπορεί να γίνει σύμμαχός σου και να σου φτιάχνει καθημερινά τη μέρα. Στο Instagram μπορείς να βρεις μεταξύ άλλων 6 γυναικεία Instagram accounts που διευθύνονται

από γυναίκες και προωθούν τον θετικό φεμινισμό, δίνοντας έμφαση στη γυναίκα, μέσα από εμπνευσμένα αποσπάσματα, χιουμοριστικές εικόνες και αλήθειες για κάθε γυναίκα εκεί έξω. Και μπορεί να θεωρούμε ότι τα social media έχουν ένα σωρό αρνητικά, όμως σε αυτούς τους λογαριασμούς θα βρεις θετικά μηνύματα υποστήριξης, αγάπης, εκτίμησης και… τροφή για σκέψη!

Τα quotes που δίνουν δύναμη σε κάθε γυναίκα να συνεχίσει να προσπαθεί!

Ήρθε η ώρα να ενισχύσεις κι εσύ την αγάπη και τον σεβασμό προς τον εαυτό σου, ακολουθώντας τους παρακάτω λογαριασμούς στο Instagram.

Τα γυναικεία Instagram accounts που πρέπει να ακολουθήσεις το συντομότερο

Recipes For Self Love

Το @recipesforselflove είναι ακριβώς αυτό που θες. Ένας χώρος στο Instagram όπου μπορείς να αποκτήσεις καθημερινή στήριξη. Ο λογαριασμός αυτός έχει υπέροχο περιεχόμενο που γιορτάζει όλες τις γυναίκες και προωθεί την ποικιλομορφία και την ένταξη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Recipes For Self Love (@recipesforselflove)

Gurls Talk

Ιδρύθηκε από το διάσημο μοντέλο Adwoa Aboah, το @gurlstalk είναι ένας ασφαλής χώρος κοινωνικής δικτύωσης για τους ανθρώπους να μιλούν και να ακούνε χωρίς καμία κρίση ή στίγμα. Ως έγχρωμη γυναίκα, η Adwoa έχει σπάσει τα εμπόδια στη βιομηχανία της μόδας και θέλει και για τις άλλες γυναίκες, ειδικά εκείνες της μειονότητας, να ακουστούν οι φωνές τους. Η ροή περιλαμβάνει καμπάνιες, podcast και φωτογραφίες τρόπου ζωής με βάση τις γυναίκες

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GURLS TALK (@gurlstalk)

Girlboss

Δεν μπορούμε να μιλάμε για σπουδαίους γυναικείους λογαριασμούς χωρίς να αναφέρουμε το @girlboss. Το λέει και το όνομα. Η ροή περιλαμβάνει ξεκαρδιστικά memes, αλλά και αναρτήσεις και συζητήσεις που θα σε προβληματίσουν, επιτυγχάνοντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ τόσο σοβαρού όσο και ελαφρύ περιεχομένου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Girlboss® (@girlboss)

Camila Rosa

Το @camixvx είναι ένας λογαριασμός που διαχειρίζεται η Βραζιλιάνα καλλιτέχνης Camila Rosa. Η Camila χρησιμοποιεί έντονα χρώματα με ξεχωριστή απεικόνιση των γυναικών σε όλα τα σχήματα και τα χρώματα και αφορά την ποικιλομορφία και την αποδοχή. Τα έργα της δείχνουν ότι δεν φοβάται να προσεγγίσει αμφιλεγόμενα ζητήματα, όπως ο ρατσισμός και ο σεξισμός, ενώ σε όλα υπάρχει μια θηλυκή ομορφιά που θα εκτιμήσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camila Rosa (@camixvx)

MAKERS Women

Το @makerswomen υπάρχει για να ενδυναμώσει το γυναικείο κίνημα μέσα από ιστορίες πραγματικών εμπειριών. Περιλαμβάνει εμπνευσμένες ομιλίες, ανοιχτές συνεντεύξεις και εμπνευσμένα quotes από γυναίκες που συνεχίζουν να αλλάζουν τον κόσμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAKERS Women (@makerswomen)

Female Collective

Το @femalecollective έχει 1 εκατομμύριο ακολούθους και θα μπορούσε να έχει ακόμα περισσότερους, αφού διαθέτει εμπνευσμένα αποσπάσματα σχετικά με την αυτοεκτίμηση και την αγάπη στον εαυτό. Μια πλατφόρμα στην οποία όλες οι γυναίκες γιορτάζονται, αναδεικνύονται, υποστηρίζονται και εμπνέονται καθημερινά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Female Collective (@femalecollective)

Ένα μήνυμα για κάθε γυναίκα εκεί έξω!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο 6 Instagram accounts που αναδεικνύουν το γυναικείο φύλο και δίνουν έμπνευση σε κάθε γυναίκα εκεί έξω! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα