6 ταινίες να δεις στο Netflix τα Χριστούγεννα

18:31 27/12/2019 - Πηγή: iPop

Φέτος τα Χριστούγεννα, το Netflix έχει προσθέσει αρκετές ταινίες στη λίστα του, φροντίζοντας από νωρίς να μας βάλει σε γιορτινό mood. Το Netflix τα Χριστούγεννα φέτος

γίνεται ακόμα καλύτερος φίλος μας, αφού ακόμα κι αν δεν έχουμε κανονίσει να πάμε κάπου, μας ταξιδεύει σε διάφορες γωνιές του κόσμου μέσα απ’ τις ταινίες του!

Εμείς σου προτείνουμε τις 6 top ταινίες που θα βρεις φέτος στο Netflix τα Χριστούγεννα κι είμαστε σίγουροι πως τουλάχιστον μια απ’ αυτές θα σου κάνει το κλικ για να το δεις με το ταίρι σου μπροστά στο τζάκι!

Οι ταινίες του Netflix τα ΧριστούγενναΚάνε να χιονίσει (Let it Snow)

Μια χιονοθύελλα χτυπά μια μικρή πόλη σε μια κρύα Παραμονή Χριστουγέννων, επηρεάζοντας φιλίες, ερωτικές ζωές και το μέλλον διάφορων τελειόφοιτων λυκείου.

Οι Κίρναν Σίπκα, Σαμίκ Μουρ, Οντέγια Ρας και Ιζαμπέλα Μόνερ ηγούνται του ταλαντούχου καστ σε ένα χριστουγεννιάτικο φιλμ που θα σε κάνει να περάσεις 1,5 ώρα σε γιορτινό κλίμα!

Κλάους: Το Μυστικό των Χριστουγέννων

Ένας εγωιστής ταχυδρόμος κι ένας μοναχικός παιχνιδοποιός γίνονται αναπάντεχα φίλοι και χαρίζουν το πολυπόθητο χαμόγελο που απουσιάζει από μια ψυχρή, σκοτεινή μικρή πόλη.

Ζεστή ταινία από τον συνδημιουργό του «Εγώ, ο Απαισιότατος» με τους Τζέισον Σβάρτσμαν, Τζέι Κέι Σίμονς, Ρασίντα Τζόουνς.

5 πράγματα που δεν ήξερες για το Love Actually, την πιο αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία!

Χριστούγεννα στην Άγρια Φύση

Όταν την εγκαταλείπει ξαφνικά ο άντρας της, μια γυναίκα κάνει μόνη της δεύτερο ταξίδι του μέλιτος στην Αφρική, αναζητώντας νέο σκοπό στη ζωή της – και νέο έρωτα.

Μια ερωτική χριστουγεννιάτικη ιστορία περιπλάνησης και αυτογνωσίας με την Κρίστιν Ντέιβις και τον Ρομπ Λόου.

Στον Ρυθμό των Χριστουγέννων

Μετά το αναπάντεχο τέλος της χλιδάτης ζωής τους λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, ένας χήρος ραδιοφωνικός DJ και τα τέσσερα κακομαθημένα παιδιά του μαθαίνουν να ζουν απλά.

Πρωταγωνιστούν ο Ρομάνι Μάλκο και η Σονίκα Μάρτιν Γκριν. Μαζί τους, η Νταρλίν Λοβ, ο Ντίον Κόουλ και η Λα Λα Άντονι.

Ο Ιππότης Πριν τα Χριστούγεννα

Ένας ιππότης του Μεσαίωνα μεταφέρεται μαγικά στο σημερινό Οχάιο, όπου ερωτεύεται μια καθηγήτρια Φυσικής λυκείου, η οποία είναι πλήρως απογοητευμένη από την αγάπη.

Σε αυτήν τη χριστουγεννιάτικη κομεντί, η Βανέσα Χάτζενς ελπίζει να λήξουν όλα παραμυθένια με τον Τζος Γουάιτχαουζ.

Ο Πρίγκιπας των Χριστουγέννων: Το Βασιλικό Μωρό

Μετά από τις πρώτες 2 ταινίες που αγαπήθηκαν (Ο Πρίγκιπας των Χριστουγέννων και Ο Πρίγκιπας των Χριστουγέννων: Ο Βασιλικός Γάμος), ο Αϊ-Βασίλης φέρνει στην Αλντόβια ένα βασιλικό μωρό. Η βασίλισσα Άμπερ όμως πρέπει πρώτα να σώσει την οικογένεια και το βασίλειό της, λύνοντας ένα μυστήριο των μοναρχών.

Η Ρόουζ ΜακΆιβερ κι ο Μπεν Λαμ ξανά ως βασίλισσα Άμπερ και βασιλιάς Ρίτσαρντ στον τρίτο «Πρίγκιπα των Χριστουγέννων».

Φυσικά, στο Netflix θα βρεις πολλές ακόμα χριστουγεννιάτικες ταινίες προηγούμενων ετών, τόσο δικής του παραγωγής όσο και χολιγουντιανές!

Και λίγη ακόμα έμπνευση για χριστουγεννιάτικες ταινίες:

Οι χριστουγεννιάτικες ταινίες που θα σε βάλουν στο mood των γιορτών!

Το άρθρο 6 ταινίες να δεις στο Netflix τα Χριστούγεννα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα