And Just Like That…O Chris Noth απομακρύνθηκε από το φινάλε της σειράς – Όσα αποκάλυψε η Cynthia Nixon

20:41 21/1/2022 - Πηγή: iPop

Η Cynthia Nixon ασχολήθηκε και απομάκρυνε τον Chris Noth από το And Just Like That…στον απόηχο των καταγγελιών για σεξουαλική επίθεση εναντίον του.

Η αγαπημένη Miranda, μίλησε για την απόφασή της να απομακρύνει τον ηθοποιό από την σειρά σε μια συνέντευξή της στο Entertainment Tonight που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, 20/1.

«Νομίζω ότι ήμασταν πολύ τυχεροί που μπόρεσαν να γίνουν αυτές οι αλλαγές», δήλωσε η Nixon. «Και νομίζω ότι

είμαστε πολύ περήφανοι για το show μας».

Η απομάκρυνση του Chris Noth από το And Just Like That είναι γεγονός!

Η επιστροφή του Noth στην αναβίωση του Sex and the City ήταν πολύ σύντομη, καθώς ο χαρακτήρας του, John James «Mr. Big» Preston, πέθανε στο επεισόδιο. Η TV Line ανέφερε πρόσφατα ότι ο Noth, 67 ετών, επρόκειτο να επιστρέψει για μια σύντομη εμφάνιση στο πλευρό  της Sarah Jessica Parker στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν. Οι δυο τους είχαν εντοπιστεί στο παρελθόν να γυρίζουν σκηνές στο Παρίσι.

Η TV Line ανέφερε ότι το πλάνο τώρα «δεν θα βγει στον αέρα».

Λίγο μετά την προβολή του επεισοδίου της πρώτης σεζόν τον περασμένο μήνα, δύο γυναίκες κατηγόρησαν το Noth για σεξουαλική επίθεση σε μια αναφορά του The Hollywood Reporter. Οι καταγγέλλουσες μοιράστηκαν παρόμοιες μαρτυρίες για το πώς φέρεται να τους επιτέθηκε, αλλά ο Noth — ο οποίος είναι παντρεμένος με την Tara Wilson από το 2012 —  αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και ισχυρίστηκε ότι οι αλληλεπιδράσεις ήταν «συναινετικές».

«Οι κατηγορίες εναντίον μου που έγιναν από άτομα που γνώρισα πριν από χρόνια, ακόμη και δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά ψευδείς», ανέφερε μια προηγούμενη δήλωση του Noth. «Αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να ήταν πριν από 30 χρόνια ή πριν από 30 ημέρες – το όχι πάντα σημαίνει όχι – αυτή είναι μια γραμμή που δεν ξεπέρασα. Είναι δύσκολο να μην αμφισβητήσω τον χρόνο που βγαίνουν αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω με βεβαιότητα γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια τώρα, αλλά ξέρω αυτό: δεν επιτέθηκα σε αυτές τις γυναίκες».

Photograph by Craig Blankenhorn/HBO

Στη συνέχεια, ο Noth αρνήθηκε τους ισχυρισμούς μιας τρίτης γυναίκας που τον κατηγόρησε για βιασμό σε ρεπορτάζ της Daily Beast. Εκείνη την εποχή, ο manager του ισχυρίστηκε ότι «η ιστορία αποτελεί προϊόν κατασκευής».

Όταν η τραγουδίστρια Lisa Gentile εμφανίστηκε με τους ισχυρισμούς της εναντίον του Noth, ανέφερε ότι ο ηθοποιός είπε ότι θα «κατέστρεφε» την καριέρα της αν «έλεγε ποτέ τι συνέβη».

Chris Noth: Απολύθηκε ο ηθοποιός από το «The Equalizer» – Οι SJP, Cynthia Nixon και Kristin Davis ξεκαθαρίζουν τη θέση τους και στέκονται δίπλα στα θύματα

Οι ισχυρισμοί είχαν ως αποτέλεσμα την άμεση απόσυρση της διαφήμισης της Peloton . Όχι μόνο ο Noth φέρεται να έχασε μια συμφωνία 12 εκατομμυρίων δολαρίων για να πουλήσει την τεκίλα του, Ambhar, αλλά η Universal Television και το CBS επιβεβαίωσαν επιπλέον ότι δεν θα κινηματογραφούν πρόσθετα επεισόδια του «The Equalizer».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο And Just Like That…O Chris Noth απομακρύνθηκε από το φινάλε της σειράς – Όσα αποκάλυψε η Cynthia Nixon εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
And Just Like That…O Chris Noth, – Όσα, Cynthia Nixon,And Just Like That…O Chris Noth, – osa, Cynthia Nixon