Avatar 2: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα ταινία – Πότε κάνει πρεμιέρα;

17:51 29/4/2022 - Πηγή: iPop

Μετά από μήνες, μάλλον χρόνια, η Disney παρουσίασε την Τετάρτη, 27/4, το πρώτο trailer για το sequel του James Cameron του Avatar, δίνοντας επίσης στην ταινία έναν επίσημο τίτλο. Γνωστό πλέον ως «Avatar: The Way of Water», η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας των 20th Century Studios θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου παγκοσμίως!

Ο παραγωγός Jon Landau ήρθε από τη Νέα Ζηλανδία για να κάνει την παρουσίαση

της Disney στο CinemaCon στο Las Vegas.

«Στο κέντρο καθεμίας από τις τέσσερις συνέχειες θα βρίσκεται η οικογένεια Sully. Κάθε ιστορία θα είναι αυτόνομη και η καθεμία θα καταλήξει στο δικό της συμπέρασμα», τόνισε ο Jon Landau. Θα υπάρχει μια «εκπλήρωση της ανάλυσης σε κάθε ταινία, αλλά όταν το δούμε συνολικά το ταξίδι και στις τέσσερις θα δημιουργήσει ένα μεγαλύτερο έπος».

Η πολυαγαπημένη ταινία Avatar τώρα έρχεται και σε παιχνίδι!

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης είπε ότι «εργαζόταν σκληρά για να βάλει τις τελευταίες πινελιές στην ταινία». Πρόσθεσε ότι οι νέες ταινίες «πιέζουν τα όρια ακόμη πιο μακριά με υψηλό ρυθμό καρέ, υψηλότερη ανάλυση 3D και μεγαλύτερη προσοχή στα οπτικά εφέ. Ήθελα η επιστροφή μας στην Πανδώρα να είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Κάθε λήψη έχει σχεδιαστεί για τη μεγαλύτερη οθόνη, την υψηλότερη ανάλυση και το πιο καθηλωτικό 3D. Νομίζω ότι τα καταφέραμε».

Το trailer θα προβληθεί αποκλειστικά στους κινηματογράφους με το Marvel’s Doctor Strange στο Multiverse of Madness, το οποίο θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα — από τις 4 Μαΐου διεθνώς. Το trailer του Avatar 2  θα κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο μια εβδομάδα αργότερα. 

Τι θα δούμε στο trailer του Avatar 2;

Το Avatar 2  διαδραματίζεται μέσα και γύρω από τον ωκεανό. Η Sully και η Neytiri έχουν παιδιά. «Όπου κι αν πάμε», λέει η Sully, «ξέρω ένα πράγμα: αυτή η οικογένεια είναι το φρούριο μας». Το sequel φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό στα βαθύ μπλε από την ταινία του 2009. Βλέπουμε τους Navi ως πλάσματα ιπτάμενων πουλιών – ψαριών, να επικοινωνούν με μια φάλαινα. Οι εξωγήινοι χωρίζονται, μάχονται ο ένας εναντίον του άλλου σε μια μάχη όπλα εναντίον βέλους. Είναι πραγματικά ένας εντελώς νέος κόσμος!

Αποκαλύφθηκε επίσης ότι η Disney θα επανακυκλοφορήσει το πρωτότυπο Avatar στις 23 Σεπτεμβρίου σε όλο τον κόσμο με remastered ήχο. Αυτή η ταινία είναι η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών παγκοσμίως, με 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια, ανακτώντας αυτόν τον τίτλο αφού ξεπέρασε το Avengers: Endgame κατά τη διάρκεια της πανδημίας. 

Δες εδώ το σχετικό βίντεο:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Avatar 2: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα ταινία – Πότε κάνει πρεμιέρα; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα