Contouring για αρχάριους: Μάθε πώς να μεταμορφώσεις το πρόσωπό σου με τα viral βίντεο του TikTok

15:21 23/8/2022 - Πηγή: iPop

Μπορεί να βρισκόμαστε ή και να μην βρισκόμαστε στην εποχή όπου το contouring είναι στην μόδα, αλλά κάτι στην καρδιά μας λέει ότι αυτή η τεχνική είναι το διαμάντι της σεζόν. Το contouring είναι μία πολύ δύσκολη διαδικασία, αλλά ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα σου υπόσχομαι ότι μπορείς να τα καταφέρεις ακόμα κι εσύ που είσαι άσχετη με το μακιγιάζ, όπως κι εγώ! Μπορεί η συγκεκριμένη τεχνική να σου φαίνεται πολύ βαριά για τη σύγχρονη εποχή του TikTok, ωστόσο θα σε βοηθήσει να διοχετεύσεις την εσωτερική σου ενέργεια y2k.

Γύρισε τον εαυτό σου

πίσω περίπου στο 2009: κάθεσαι μπροστά από το laptop σου, κάνεις schroll στα βίντεο του YouTube και παρακολουθείς tutorial διάρκειας 20-30 λεπτών με bloggers να κάνουν contouring. Στα μέσα του βίντεο, βλέπεις τέλεια χρώματα μετάβασης να αναμειγνύονται άψογα, δίνοντάς λάμψη, pop art, ενώ το μακιγιάζ μετατρέπεται σε καθαρή τέχνη.

Το contouring είναι πραγματικά μια μορφή τέχνης. «Είναι μια τεχνική που ενισχύει και καθορίζει την πτυχή του ματιού», δήλωσε η επικεφαλής μακιγιάζ της Stila, Sascha Jackson, στο GLAMOUR.

3+1 έξυπνα tips για να διατηρήσεις το μακιγιάζ σου αψεγάδιαστο στον καύσωνα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amaya Colon (@amayacolonn)

Η τεχνική απλώς περιλαμβάνει είτε την προσθήκη μιας σκιάς ματιών είτε τονίζει την κόγχη των ματιών σου, ακριβώς κάτω από το κόκκαλο του φρυδιού σου. Ενώ οι κανονικές πτυχές του contouring συνεπάγονται τη δημιουργία μιας αιχμηρής και μη αναμεμειγμένης γραμμής για να κάνουν το μάτι να φαίνεται πιο ανυψωμένο και ανοιχτό, η λεπτή πτυχή του contouring περιλαμβάνει ένα πιο λεπτό και απαλό περίγραμμα των ματιών και αυτό θα μάθεις να κάνεις σήμερα!

Contouring για αρχάριους: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Τι εργαλεία χρειάζεσαι;

Μικρό πινέλο ανάμειξηςΠαλέτα σκιών ματιών με χρώματα κοντά στον τόνο του δέρματοςΚαφέ ή μαύρο eyeliner (προαιρετικό)Μάσκαρα ή ψεύτικες βλεφαρίδες (προαιρετικά)

Glazed Donut Nails: Το πιο hot trend στο καλοκαιρινό μανικιούρ είναι εμπνευσμένο από την Hailey BieberΜάθε πώς θα το φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι!

Πώς να πετύχεις το διακριτικό contouring;

Ξεκίνησε με ένα primer ματιών για να κρατήσεις τα πάντα στη θέση τους.Πρόσθεσε ένα μεταβατικό χρώμα με βάση το πορτοκαλί σε ολόκληρο το καπάκι του ματιού σου.Κάνε το περίγραμμα με την πιο σκούρα σκιάς σου και δημιούργησε μια καμπύλη κατά μήκος της κόγχης των ματιών σου και ανακάτεψε καλά τα υλικά μεταξύ τους.Συνέχισε να ανακατεύεις για να μετακινήσεις την πιο σκούρα απόχρωση προς τα πάνω προς το κόκκαλο του φρυδιού σου.Ακριβώς κάτω από το αυλάκι της κόγχης των ματιών σου, πάρε μια πιο ανοιχτόχρωμη σκιά και ανακάτεψέ την σε όλο το καπάκι.Μπορείς, επίσης, να ολοκληρώσεις το contouring, προσθέτοντας λίγο γκλίτερ για μέγιστο αποτέλεσμα. Αυτό δίνει μια πιο δραματική εμφάνιση, μαζί με μια νότα λάμψης.

Ακόμα δεν είσαι σίγουρη αν θες να το δοκιμάσεις; Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω βίντεο για ατελείωτο inspo.

@_dalissssss Subtle cut creases are my go to #cutcrease #fyp #makeup #SplashSummerVibe #makeuptutorial #drugstoremakeup ♬ original sound – Primeape09 @alyssachuchi making up for being unable to cut my crease for the longest time #tutorial #LevisMusicProject #fyp #ForzaHorizon5GO #parati #roborockrun #makeup ♬ fashion show(256764) – TimTaj

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Contouring για αρχάριους: Μάθε πώς να μεταμορφώσεις το πρόσωπό σου με τα viral βίντεο του TikTok εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα