DIY φθινοπωρινά κεράκια

10:31 22/9/2014 - Πηγή: iPop

Το φθινόπωρο είναι εδώ για τα καλά. Μαζί και η ρομαντική / μελαγχολική μας διάθεση. Μαζί και η όρεξη για DIY. Σου προτείνουμε να φτιάξεις τα πιο καλόγουστα φθινοπωρινά κεράκια και να διακοσμήσεις μια γωνία του σπιτιού σου. Όχι μόνο θα τη φωτίσει με γλυκό, ζεστό φως, αλλά θα σε βάλει σε άλλο mood. Το θετικό είναι ότι απαιτείται ελάχιστος κόπος και καθόλου χρήματα για να δημιουργήσεις τα φθινοπωρινά κεράκια που βλέπεις.

Τι θα χρειαστείς

άδεια

βαζάκια

ατλακόλ

πινέλο

φθινοπωρινά φύλλα

χαρτί κουζίνας

εφημερίδες

κεράκια ρεσό

λαστιχάκια

Πώς θα φτιάξεις τα φθινοπωρινά κεράκιαΑρχικά συγκέντρωσε τα φύλλα που χρειάζεσαι. Καλό θα ήταν πρώτα να τα πιέσεις σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει τυχόν υγρασία που έχουν πάνω τους. Στη συνέχεια, βάλε τα φύλλα ανάμεσα σε φύλλα εφημερίδας και τοποθέτησε επάνω βαριά βιβλία. Με αυτό τον τρόπο, τα φύλλα σου θα γίνουν όσο το δυνατό πιο επίπεδα και στεγνά.Σπάσε το κοτσάνι των φύλλων. Κάλυψε με ένα στρώμα ατλακόλ το βάζο. Κόλλα τα φύλλα από πάνω. Προσπάθησε να τα διαμορφώσεις ώστε να σχηματίζουν ένα ωραίο σχέδιο -δεν πειράζει αν επικαλύπτει το ένα το άλλο.
Άπλωσε άλλο ένα στρώμα ατλακόλ.
Άσε να στεγνώσουν για 24 ώρες. Αν οι άκρες των φύλλων επιμένουν να ξεκολλάνε, μπορείς να τυλίξεις το βάζο με λαστιχάκια για να τις στερεώσεις.Τοποθέτησε στο εσωτερικό των βάζων τα ρεσό και έτοιμα τα φθινοπωρινά κεράκια σου!
Photos: nowoodenspoons.blogspot.gr

The post DIY φθινοπωρινά κεράκια appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
diy kerakia
Τυχαία Θέματα