DIY λαμπάδα της τελευταίας στιγμής με την υπογραφή σου

13:23 23/4/2022 - Πηγή: iPop

Βρισκόμαστε μια ανάσα απ’ το Πάσχα και μπορεί πλέον να μην έρχεται ο νονός ή νονά σου για να σου φέρει τη λαμπάδα σου, όμως, μπορείς να τη φτιάξεις μόνος σου για σένα, τους αγαπημένους σου ή το βαφτιστήρι σου!

Η πιο όμορφη DIY λαμπάδα με την υπογραφή σου είναι πάρα πολύ εύκολη στο να τη φτιάξεις και τα υλικά που θα χρειαστείς πραγματικά έχουν πολύ χαμηλό κόστος.

Ακόμα κι αν νομίζεις πως τα χέρια σου «δεν πιάνουν», αυτή η λαμπάδα με την υπογραφή σου θα σου φανεί πολύ

εύκολη και το αποτέλεσμα θα διαψεύσει την πεποίθησή σου ότι δεν θα βγει ωραία η λαμπάδα σου! Πάρε όλη την έμπνευσή σου και δημιούργησε μια λαμπάδα για κάθε αγαπημένο σου!

Τι θα χρειαστείς;1 κερί στο χρώμα που επιθυμείς1 κορδέλαΔιακοσμητικό χαρτί της επιλογής σου (εμείς διαλέξαμε ένα χαρτί από τετράδιο πενταγράμμου με νότες)Θερμοκολλητικό πιστόλιΚορδόνιΠώς θα φτιάξεις την DIY λαμπάδα;Με την κόλλα μας κολλάμε πάνω στο κερί το κορδόνι. Το πόση επιφάνεια θα καλύπτει το κορδόνι, εξαρτάται από εμάς.Κολλάμε πάνω το διακοσμητικό που επιλέξαμε. Εμείς φτιάξαμε ένα καραβάκι απ’ το χαρτί αλλά μπορείς να κολλήσεις πάνω στη λαμπάδα ό,τι διακοσμητικό θέλεις.Κολλάμε μερικές σειρές απ’ το χαρτί πάνω στη λαμπάδα.Φτιάχνουμε έναν όμορφο φιόγκο με την κορδέλα μας, τον οποίο τοποθετούμε και πάλι πάνω στη λαμπάδα με το θερμοκολλητικό πιστόλι.

Άφησε ελεύθερη τη φαντασία σου και διακόσμησε τη λαμπάδα σου μ’ ό,τι σου αρέσει, από διακοσμητικά χαρτιά και υφάσματα μέχρι μπιχλιμπίδια!

5 απλές ιδέες για χειροποίητη λαμπάδα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο DIY λαμπάδα της τελευταίας στιγμής με την υπογραφή σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα