GNTM: Το φίδι που «δάγκωσε» την παίκτρια κι αποχώρησε και η… επίθεση της Άννας στην Καγιά

09:40 8/10/2019 - Πηγή: iPop

Στο επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM είδαμε την πρώτη δοκιμασία για αποχώρηση και η αλήθεια είναι πως τα κορίτσια μπήκαν στα βαθιά. Η δοκιμασία με τα φίδια στο GNTM, η κοπέλα που αποχώρησε και η επίθεση της Άννας στην Καγιά

Το επεισόδιο είχε έντονα συναισθήματα, κλάματα και δράματα, νεύρα αλλά και ένα σημαντικό, κοινωνικό μήνυμα. Αρχικά, τα κορίτσια ενημερώθηκαν από την Βίκυ Καγιά και την Έλενα Χριστοπούλου ότι θα φωτογραφηθούν με φίδια, θα είναι beauty

φωτογράφιση δηλαδή, πορτρέτο και έχουν ένα σημαντικό μήνυμα να μεταφέρουν: Καλύτερα να φοράς το αληθινό ζώο παρά το δέρμα του.

Ποιες τα κατάφεραν με αυτοπεποίθηση, ποιες με κλάματα και νεύρα και ποια τελικά αποχώρησε;

Ας δούμε μερικά απ’ τα highlight του επεισοδίου, από τη δοκιμασία με τα φίδια στο GNTM….

Η επίθεση της Άννας στην Καγιά

Η Άννα είχε μια κακή φωτογραφία και ήταν κάτι που το επισήμαναν όλοι οι κριτές. Ωστόσο, αυτό που τους ενόχλησε περισσότερο ήταν η στάση της και ο τρόπος συμπεριφοράς της που δεν ήταν και τόσο ευγενικός.

«Μου λέγατε να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα», είπε η Άννα προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό της με την Καγιά να της απαντά πως «παρεξηγείσαι, αντιδράς, δεν συνεργάζεσαι… δεν ξέρεις ακόμη να τα κάνεις όλα τέλεια».

Και η Ηλιάνα με τη σειρά της, είπε πως είναι επιθετική και έχει ύφος με την Βίκυ Καγιά και το ύφος και αυτή τη συμπεριφορά κανείς δεν μπορεί να πάει πουθενά!

Η αψυχολόγητη Μαρτίνα

Εμείς σε αυτήν την περίπτωση σηκώνουμε τα χέρια ψηλά! Η Μαρτίνα είναι λιγάκι αψυχολόγητη. Όταν η Βίκυ φώναξε το όνομά της για να πάρει την φωτογραφία της… η Μαρτίνα είπε πως δεν θέλει τη φωτογραφία της αλλά δεν καταλάβαμε και το γιατί.

Όπως είπε η διαγωνιζόμενη, θέλει να δώσει πράγματα αλλά δεν έχει την απαραίτητη βοήθεια. «Θέλω περισσότερες συμβουλές, έχω μάθει να τα κάνω τέλεια με βοήθεια… δεν έχω καταλάβει τι έπρεπε να κάνω σε αυτό το concept» και μετά από λίγο… πήρε την φωτογραφία της, αφού έχυσε και μερικά δάκρυα, λέγοντας πως δεν θεώρησε ότι θα τα παρατήσει απλά δεν ήθελε να παίρνει την επιβράβευση για το μέτριο αποτέλεσμα.

Μαρτίνα… συγκεντρώσου!

Και η καλύτερη φωτογραφία;;

Η κοπέλα με την καλύτερη φωτογραφία θα έχει ένα πλεονέκτημα στην επόμενη δοκιμασία, όπως είπε η Βίκυ Καγιά. Και ποιες εντυπωσίασαν τους τέσσερις κριτές;

Νίνα και Σπυρούλα είχαν τις καλύτερες φωτογραφίες και πήραν τα συγχαρητήρια από την Βίκυ Καγιά, ωστόσο τη φωτογραφία τελικά την πήρε η Νίνα!

View this post on Instagram

Η καλύτερη φωτογραφία, ανήκει στην Νίνα που κατάφερε να καθηλώσει με το βλέμμα της. #GNTMgr @starchanneltv #StarChannelTv #TeamNina

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on Oct 7, 2019 at 1:49pm PDT

Ποια κοπέλα αποχώρησε;

Τελικά το φίδι «δάγκωσε» την Αργυρώ Μαγκλάρη. Την ώρα της… «κρίσης», η Βίκυ Καγιά είπε στην Αργυρώ πως δεν φαίνεται απογοητευμένη αλλά «φαίνεσαι πολύ μπλαζέ«, με την Αργυρώ -τραγουδίστρια και μοντέλο- να αναφέρει πως «δεν θέλω να δείχνω τα συναισθήματά μου».

Τελικά η Αργυρώ αποχώρησε από το σπίτι του GNTM… αλλά ένα τραγούδι δεν μας το είπε.

To μήνυμα μετά την αποχώρηση

Λίγο μετά την αποχώρησή της από το GNTM, η Αργυρώ Μαγκλάρη έστειλε το δικό της μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ευχαρίστησε τον κόσμο για τα θετικά και υποστηρικτικά μηνύματα που της στέλνει και όπως είπε θα συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά!

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα ενθαρρυντικά μηνύματα που μου στέλνετε. Μου δίνετε άπειρη δύναμη να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ. Τίποτα δεν τελειώνει εδώ, τώρα αρχίζουν όλα. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους σας ξεχωριστά» έγραψε χαρακτηριστικά η Αργυρώ.

Και τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης;;; Πάρε μια γεύση:

View this post on Instagram

Άραγε, τώρα πέρασαν τα δύσκολα για τα κορίτσια του #GNTMgr; Μάλλον όχι. Συντονιζόμαστε απόψε στο @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on Oct 7, 2019 at 10:54pm PDT

Δες και αυτό:

Κάποιον μου θυμίζει… Βρήκαμε τι μας θυμίζουν τα κορίτσια του GNTM!

Το άρθρο GNTM: Το φίδι που «δάγκωσε» την παίκτρια κι αποχώρησε και η… επίθεση της Άννας στην Καγιά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα