H διάσημη star που ανακοίνωσε μ’ αυτή τη φωτογραφία ότι θα τραγουδήσει για πρώτη φορά στο Super Bowl

12:35 26/9/2022 - Πηγή: iPop

Είναι απ’ τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όμως, δεν την είχαμε δει μέχρι στιγμής στο show… Η Rihanna στο Super Bowl 2023 επίσημα κι αυτή είναι η φωτογραφία με την οποία το ανακοίνωσε, τόσο η ίδια όσο και το NFL!

To 2023 αναμένεται, λοιπόν, να παρακολουθήσουμε ένα απ’ τα πιο εντυπωσιακά shows στο ημίχρονο του Super Bowl,

αφού η αγαπημένη RiRi θα είναι εκεί να μεταδώσει τον παλμό και την ενέργειά της στο κοινό!

Το βράδυ της Κυριακής έγινε η επίσημη ανακοίνωση, αφού τόσο η ίδια όσο και το NFL ανέβασαν στα social media μια φωτογραφία, στην οποία φαινόταν μόνο το χέρι της να κρατά μια μπάλα. Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα πως η Rihanna θα εμφανιστεί στο Super Bowl 2023. 

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Ο Jay-Z, του οποίου η εταιρεία Roc Nation είναι ανάμεσα στους παραγωγούς του show, είπε πως πρόκειται για το ταλέντο της γενιάς, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο πόσο ταπεινά ξεκίνησε την καριέρα της.  

«Μια γυναίκα με ταπεινό ξεκίνημα, που ξεπέρασε τις προσδοκίες σε κάθε βήμα. Ένα άτομο που γεννήθηκε στο μικρό νησί των Μπαρμπέιντος, που έγινε μία από τις πιο εξέχουσες καλλιτέχνιδες στην ιστορία. Αυτοδημιούργητη στις επιχειρήσεις και τη διασκέδαση», είπε στη δήλωσή του. 

Τώρα, το όνομα της Rihanna προστίθεται στη λίστα με τους μεγαλύτερους stars που έχουν εμφανιστεί στο show του Super Bowl, μεταξύ των οποίων είναι οι Prince, Beyonce, Lady Gaga, Madonna και Jennifer Lopez και Shakira.

H Jennifer Lopez θεωρούσε πολύ κακή ιδέα το να μοιραστεί τη σκηνή με την Shakira στο Super Bowl 2020

Στο show του 2022 είχαν εμφανιστεί οι Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige και Kendrick Lamar. 

Το 57ο Super Bowl θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου 2023 και για πρώτη φορά, συνεργάτης θα είναι η Apple Music

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο H διάσημη star που ανακοίνωσε μ’ αυτή τη φωτογραφία ότι θα τραγουδήσει για πρώτη φορά στο Super Bowl εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super Bowl,