H playlist των Biden και Harris για την ορκωμοσία τους

09:05 20/1/2021 - Πηγή: iPop

Μια ανάσα πριν την τελετή ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Joe Biden, αλλά και της αντιπροέδρου, Kamala Harris, οι δυο τους δημοσίευσαν την playlist της ορκωμοσίας τους και σε αυτή συμπεριέλαβαν τραγούδια γι’ αυτούς που θέλουν να πιστέψουν σε έναν καλύτερο κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, η playlist των Biden και Harris για την ορκωμοσία τους «αντιπροσωπεύει την ποικιλομορφία και τη δύναμη του έθνους μας», καθώς μια νέα εποχή ξεκινάει

για την Αμερική. Η λίστα αναπαραγωγής περιλαμβάνει 46 τραγούδια προς τιμήν του 46ου Προέδρου των ΗΠΑ και έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία Raedio και τους Benoni Tagoe, Issa Rae και D-Nice σε συνεργασία με την προεδρική επιτροπή.

Ορκωμοσία Biden: Το σόου που ετοιμάζουν αγαπημένοι celebrities θα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Ποιος γνωστός ηθοποιός θα το παρουσιάσει;

Παράλληλα, η λίστα περιλαμβάνει μια επιλογή διαφόρων μουσικών ειδών και εποχών, η οποία «προκαλεί χαρά και συμβολίζει νέες αρχές». Ανάμεσα στα τραγούδια που ξεχωρίζουν είναι τo “Now or Never” του Kendrick Lamar και της Mary J. Blige, το “Blue World” του Mac Miller, το “Coffin Nails” του MF DOOM, το “Could You Be Loved” από Bob Marley & The Wailers, το “You Make My Dreams” των Hall & Oates και το “Fool in the Rain” των Led Zeppelin.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο H playlist των Biden και Harris για την ορκωμοσία τους εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα