Jennifer Aniston – Brad Pitt: Γιατί η ηθοποιός αποφάσισε να καταθέσει μήνυση σε βάρος του πρώην συζύγου της για 100 εκατομμύρια δολάρια;

11:45 5/11/2022 - Πηγή: iPop

Ο Brad Pitt φαίνεται πως παλεύει αυτή τη στιγμή με ένα βουνό νομικών εμποδίων. Η πρώην σύζυγός του, Angelina Jolie και ο ίδιος δίνουν ήδη τη μία δικαστική μάχη μετά την άλλη. Από τον ισχυρισμό της Jolie για ενδοοικογενειακή κακοποίηση, μέχρι τη μάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους και την περιουσία τους, η υπόθεση αυτή μοιάζει να μην έχει τελειωμό.

Μέσα σε όλα λοιπόν, υπάρχουν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η γνωστή ηθοποιός

Jennifer Aniston, πρόκειται να μηνύσει τον πρώην σύζυγό της και ηθοποιό του Hollywood, Brad Pitt για το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

H Jennifer Aniston αποκάλυψε τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον Brad Pitt

Jennifer Aniston – Brad Pitt: Οι λόγοι που τους φέρνουν αντιμέτωπους στα δικαστήρια

Δύσκολα τα πράγματα για το άλλοτε θρυλικό ζευγάρι του Hollywood. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα είχαν οργιάσει οι φήμες που τους ήθελαν ξανά μαζί, ωστόσο κάτι τέτοιο μάλλον δεν πρόκειται τελικά να συμβεί. Αντιθέτως, ο δρόμος και των δύο θα διασταυρωθεί και πάλι, αυτή τη φορά όμως…στα δικαστήρια. Σύμφωνα με πληροφορίες των ισπανικών ΜΜΕ, όλο αυτό το νομικό δράμα φαίνεται να πηγάζει από μια εταιρεία παραγωγής που ξεκίνησαν οι δυο τους πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με το όνομα Plan B.

Η Jennifer Aniston μοιράζεται μαζί σου όλα τα μυστικά για να αποκτήσεις το iconic hair style της Rachel Green

Η εταιρεία δημιουργήθηκε και από τους δύο, ενώ μετά το διαζύγιό τους πέρασε στον Brad Pitt, με την Jennifer Aniston να έχει τον τίτλο της συνιδιοκτήτριας. Ωστόσο, ο ηθοποιός τώρα σχεδιάζει να την πουλήσει και η ίδια αμφισβητεί το δικαίωμά του σε αυτή την ενέργεια.

Η Aniston μάλιστα πιστεύει ότι δεν πήρε ποτέ τα όσα χρήματα δικαιούνταν για την ίδρυση της εταιρείας. «Δεν είναι μόνο για τα χρήματα. Όσον αφορά την Jen, αυτό που είναι εξίσου σημαντικό είναι η αρχή. Το θέμα είναι ότι ήταν συνδημιουργός και ιδρυτής της Plan B, και ενώ τεχνικά πήγε στον Brad , δεν έχει πάρει τα εύσημα που της άξιζαν για την όλη ιδέα», δήλωσε μια πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού στο Heat World.

Οι επιτυχίες της εταιρείας περιλαμβάνουν ταινίες όπως «The Departed», «12 Years A Slave και Moonlight», οι οποίες κέρδισαν όλα Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Ακόμη, ήταν και μέρος των υπερπαραγωγών όπως το «Troy» και το «Charlie and the Chocolate Factory».

Η ίδια πηγή πρόσθεσε και σημείωσε ότι «η Jen αναμένει τουλάχιστον την αναγνώριση και την μέγιστη ανάμειξη στην περίπτωση που ολοκληρωθεί η πώληση από τον Brad, και να έχει ίσως την επιλογή να συνεργαστεί με όποιον αναλάβει την εταιρεία».

Μένει λοιπόν να δούμε αν η Jennifer θα κάνει πράξη τα όσα φημολογούνται και αν θα προχωρήσει τελικά στην μήνυση ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες και επικρατήσει το σενάριο αυτό, ο Pitt αναμένεται να περάσει τα υπόλοιπα χρόνια και με τις δύο πρώην σύζυγους του, στα δικαστήρια.

«Δεν έχετε ιδέα τι μου συμβαίνει, μπορώ, άραγε, να κάνω παιδιά;»: Η Jennifer Aniston μιλά για τις φήμες περί εγκυμοσύνης που την πλήγωσαν

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Jennifer AnistonBrad Pitt: Γιατί η ηθοποιός αποφάσισε να καταθέσει μήνυση σε βάρος του πρώην συζύγου της για 100 εκατομμύρια δολάρια; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Jennifer Aniston – Brad Pitt,100