Kobe Bryant: Σε εξέλιξη η δίκη για τη διαρροή φωτογραφιών από το δυστύχημα – Οι σοκαριστικές καταθέσεις των μαρτύρων

13:32 13/8/2022 - Πηγή: iPop

Σε μια δικαστική αίθουσα στον έβδομο όροφο ομοσπονδιακού δικαστηρίου στο κέντρο του Los Angeles, ξεκίνησε η δίκη για τη διαρροή φωτογραφιών από το δυστύχημα του Kobe Bryant, που στοίχισε την ζωή του ίδιου, της κόρης του και ακόμα 7 ατόμων.

Παγκόσμιος θρήνος για τον Kobe Bryant που “έφυγε” μαζί με την κόρη του

Σύμφωνα

με μαρτυρίες, φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο σημείο της θανατηφόρας συντριβής του ελικοπτέρου, κοινοποιήθηκαν από έναν πυροσβέστη της κομητείας του Los Angeles.

Όλες οι πληροφορίες της δίκης για τη διαρροή φωτογραφιών από το δυστύχημα του Kobe Bryant

Η δίκη της Vanessa Bryant για την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής εναντίον του σερίφη της κομητείας του Los Angeles και των πυροσβεστικών τμημάτων ξεκίνησε την Τετάρτη 10/08 στις ΗΠΑ. Η ίδια ισχυρίζεται ότι φωτογραφίες από το δυστύχημα του Ιανουαρίου 2020 κοινοποιήθηκαν από την πυροσβεστική κομητεία και τους υπαλλήλους του τμήματος του σερίφη σε χώρους που δεν σχετίζονταν με την έρευνα, συμπεριλαμβανομένου ενός μπαρ.

Η πρώην τεχνικός επειγόντων περιστατικών και σύζυγος ενός πυροσβέστη του Los Angeles, η Luella Weireter, κατέθεσε στο δικαστήριο την Παρασκευή 12/08 ότι κατά τη διάρκεια των βραβείων Golden Mike της ένωσης ειδήσεων Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης της Νότιας Καλιφόρνια τον Φεβρουάριο του 2020, είδε τον πυροσβέστη της κομητείας του Los Angeles, Tony Imbrenda να μοιράζεται με άλλους, φωτογραφίες από το θανάσιμο δυστύχημα.

Αυτά είναι τα 9 θύματα του μοιραίου ελικοπτέρου του Kobe Bryant | Photo

Αφού μια μικρή ομάδα ανθρώπων στο τραπέζι της συγκεντρώθηκε για να δει ορισμένες εικόνες, η ίδια κατέθεσε ότι είδε έναν πυροσβέστη να φεύγει από το σημείο, λέγοντας: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μόλις κοίταξα το καμένο σώμα του Kobe και τώρα ετοιμάζομαι να φάω».

Στο άκουσμα αυτού του σχολίου, η Vanessa Bryant λύγισε στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Η αποκαλυπτική κατάθεση ενός μπάρμαν

Το απόγευμα της Πέμπτης 11/08, η Vanessa Bryant αποχώρησε από τη δικαστική αίθουσα κατά τη διάρκεια της κατάθεσης ενός μπάρμαν, ο οποίος περιέγραφε τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο σημείο της συντριβής. Ο Victor Gutierrez, ρωτήθηκε αν είχε δει το σώμα της κόρης της, Gianna Bryant, στις εικόνες. Ο ίδιος περιέγραψε τα όσα είχε δει στις φωτογραφίες που του έδειχνε ο αναπληρωτής του σερίφη της κομητείας του Los Angeles σε ένα μπαρ, ενθυμούμενος το σοκ που ένιωσε λόγω της κατάστασης των θυμάτων.

Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει περίπου δύο εβδομάδες.

Δύο χρόνια χωρίς τον Kobe Bryant – Το άγαλμα του μπασκετμπολίστα και της κόρης του που τοποθετήθηκε στο σημείο συντριβής του ελικοπτέρου

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Kobe Bryant: Σε εξέλιξη η δίκη για τη διαρροή φωτογραφιών από το δυστύχημα – Οι σοκαριστικές καταθέσεις των μαρτύρων εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα