Love On the Edge: Η Rihanna και η νέα κολεξιόν του Savage x Fenty φροντίζουν να περάσεις αξέχαστα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

13:42 19/1/2022 - Πηγή: iPop

Δεν θα μπορούσε η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να μην περιλαμβάνει εσώρουχα του Savage X Fenty για το 2022, και πραγματικά, έχεις δει την κολεξιόν; Είναι σκέτη απόλαυση…Οπότε αν έχεις σχέδια για εκείνη την μέρα, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις…

Την Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, το brand εσωρούχων της Rihanna λανσάρει μια εξαιρετικά σέξι συλλογή για να απογειώσει

την 14η Φεβρουαρίου και συνοδεύεται από μια απροσδόκητη έκπληξη!

H Rihanna είναι και επίσημα δισεκατομμυριούχος, αλλά όχι λόγω της μουσικής της καριέρας

Η νέα συλλογή του Savage X Fenty της Rihanna σε περιμένει να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο

Η νέα κολεξιόν, με τίτλο “Love On The Edge” – μια αναφορά στο τραγούδι της Rihanna του 2016 “Love on the Brain” – προσφέρει μια σειρά από unisex κομμάτια, από τις συλλογές Glossy Flossy και Lace’d Up που περιλαμβάνουν τα αγαπημένα bralette και εσώρουχα του Savage X Fenty, μέχρι και πολύχρωμα κορμάκια από δαντέλα και εμπριμέ μπόξερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

 Η συλλογή για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου συνοδεύεται επίσης από την πρώτη της συνεργασία beauty — φυσικά με το Fenty Beauty της Rihanna. Το νέο #SavageXFentyBeauty Gloss Bomb Heat lip θα είναι διαθέσιμο στο Lavender Savage για να προσθέσει ακριβώς τη σωστή ποσότητα λάμψης για να ολοκληρώσει την εμφάνισή σου εκείνη την ημέρα.

Το Show της RiRi επέστρεψε και έφερε αναστάτωση σε όλο τον πλανήτη!

Η τελευταία ανακοίνωση του Savage X Fenty ακολουθεί αμέσως μετά την αποκάλυψη της πρώτης φυσικής τοποθεσίας λιανικής πώλησης στο Λας Βέγκας στα τέλη Ιανουαρίου, με περισσότερα καταστήματα στο Λος Άντζελες, το Χιούστον, τη Φιλαδέλφεια και την Ουάσιγκτον, αργότερα αυτό έτος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Πότε και που μπορείς να αγοράσεις τη συλλογή Savage X Fenty για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Η συλλογή του 2022 της Savage X Fenty για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι διαθέσιμη για αγορά από την Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, τα μεσάνυχτα αποκλειστικά στο SavageX.com, με περισσότερα κομμάτια να κυκλοφορούν τον Φεβρουάριο.

Στη νέα καμπάνια της Rihanna πρωταγωνιστούν γυναίκες που νίκησαν τον καρκίνο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Love On the Edge: Η Rihanna και η νέα κολεξιόν του Savage x Fenty φροντίζουν να περάσεις αξέχαστα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα