MasterChef 5: Οι δοκιμασίες του τελικού ξεκίνησαν! Οι 4 παλιοί παίκτες που επέστρεψαν και ο φιναλίστ που έχει το προβάδισμα

10:57 2/6/2021 - Πηγή: iPop

Η πρώτη δοκιμασία του τελικού του MasterChef 5 είναι γεγονός! Η Μαργαρίτα και ο Διονύσης κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής κι έχουν έναν μακρύ δρόμο μπροστά τους γεμάτο δοκιμασίες, ώστε να αναδειχθεί ο νικητής.

Για την πρώτη δοκιμασία του τελικού του MasterChef 5 που είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης, οι δύο παίκτες είχαν στη διάθεσή τους 2 ώρες και 15 λεπτά για να ετοιμάσουν τρία πιάτα ο καθένας για κάθε κριτή. Το βασικό υλικό για το ορεκτικό ήταν τα φασολάκια, για το κυρίως πιάτο η αρμπαρόριζα και για το γλυκό τα αμύγδαλα.

Ωστόσο, μια μεγάλη έκπληξη

περίμενε τους δύο φιναλίστ, αφού δεν ήταν μόνη τους σε αυτή τη δοκιμασία. Παλιοί παίκτες επέστρεψαν για να τους βοηθήσουν σε μία ακόμα ομαδική δοκιμασία. Τζιοβάνι, Αλέξανδρος, Μαρίνα και Παύλος έκαναν τους δύο παίκτες να πετάξουν από χαρά.

Πώς χωρίστηκαν οι ομάδες;

Ο Διονύσης είχε την ευκαιρία να επιλέξει τον πρώτο του βοηθό και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Τζοβάνι. Βέβαια, αυτό ήταν κάτι που εκνεύρισε την Μαργαρίτα, η οποία ήθελε πολύ να συνεργαστεί με τον συγκεκριμένο παλιό παίκτη. «Ο Διονύσης άρχισε πάλι τα δικά του τα ψευτοστρατηγικά. Δεν ξέρει τι του συμβαίνει μέσα στον εγκέφαλο. Με έχει συγχίσει. Δε θέλω να πω κάτι για τα άλλα παιδιά, αλλά αφού ξέρει ότι θέλαμε να είμαστε με τον Τζίο στον τελικό και τώρα κάνει ακριβώς το ίδιο. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Μετανιώνω για τα καλά που έχω πει γι’ αυτόν!» δήλωσε η ίδια.

Τελικά, στην πρώτη αυτή δοκιμασία του τελικού, η Μαργαρίτα είχε δίπλα της τον Παύλο και τη Μαρίνα, ενώ ο Διονύσης τον Τζιοβάνι και τον Αλέξανδρο.

Ποια ομάδα κέρδισε στην πρώτη δοκιμασία του τελικού του MasterChef 5;

Οι δοκιμασίες του τελικού του διαγωνισμού μαγειρικής ξεκίνησαν και Μαργαρίτα και Διονύσης βρίσκονται πλέον στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Μετά από αρκετές μέρες, η κουζίνα του MasterChef 5 γέμισε και πάλι με φωνές, γέλια, αγωνία αλλά και πολλές αστείες στιγμές. Οι δύο ομάδες ανταποκρίθηκαν στην απαιτητική αυτή ομαδική δοκιμασία, οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα των παικτών, ενώ κάποια στιγμή ανακοίνωσαν ότι οι βοηθοί της νικήτριας ομάδας θα πάρουν από 5.000 ευρώ ο καθένας.

Ποια ομάδα κέρδισε τελικά; Η ομάδα της Μαργαρίτας κατάφερε να αποσπάσει αυτή τη νίκη από την ομάδα του Διονύση με μόλις ένα βαθμό διαφορά. Έτσι, η Μαργαρίτα προηγείται στην μάχη του τελικού, ενώ η Μαρίνα και ο Παύλος εξασφάλισαν από 5.000 ευρώ ο καθένας!

Δες το trailer της Τετάρτης:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο MasterChef 5: Οι δοκιμασίες του τελικού ξεκίνησαν! Οι 4 παλιοί παίκτες που επέστρεψαν και ο φιναλίστ που έχει το προβάδισμα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα