MasterChef: Η “χρυσή” 24άδα, η ανακοίνωση- έκπληξη του Κουτσόπουλου και ο Άκης Πετρετζίκης

11:07 9/2/2022 - Πηγή: iPop

Τελείωσαν οι οντισιόν και το bootcamp κι αυτοί είναι οι 24 παίκτες του MasterChef 6 που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να περάσουν στο σπίτι. Όσα έγιναν στο επεισόδιο της Τρίτης.

Την Τρίτη, παρακολουθήσαμε τις τελευταίες μονομαχίες, όπου οι παίκτες με τα 3 “ναι” είχαν το πλεονέκτημα να επιλέξουν τον αντίπαλό τους, καθώς και το υλικό με το οποίο θα μαγείρευαν. Ωστόσο, οι αντίπαλοί τους επέλεγαν τα υλικά απ’ το pantry, τα οποία ήταν τα ίδια και για τους 2 υποψήφιους.

Οι κριτές δοκίμασαν τις προσπάθειες των επίδοξων σεφ

και αποφάσισαν ποιοι είναι εκείνοι που αξίζουν τη λευκή ποδιά και το εισιτήριο για το σπίτι.

Η ανακοίνωση- έκπληξη του Κουτσόπουλου

Αμέσως μετά το τέλος των μαγειρικών μονομαχιών, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάλεσε κάποιους απ’ τους παίκτες που είχαν ήδη αποχωρήσει, για να τους ενημερώσει ότι στη δεύτερη φάση του bootcamp κάποια ζευγάρια δεν τους έπεισαν καθόλου και αποχώρησαν χωρίς να πάρει κανείς λευκή ποδιά. Έτσι, αυτόματα “άνοιξαν θέσεις”, οι οποίες δόθηκαν σε κάποιους απ’ αυτούς που είχαν ήδη κοπεί!

Η Αναστασία, ο Δημήτρης, η Τατιάνα, ο Γιώργος και ο Νίκος μπορεί να μην κατάφεραν να αποσπάσουν την ποδιά από τη μονομαχία. Ωστόσο, οι ποδιές που δεν δόθηκαν, πήγαν σε αυτούς ως οι αμέσως καλύτερες προσπάθειες! @StarChannelGr #StarChannelTv #MasterChefGR pic.twitter.com/GD6zUw92P4

— masterchefgr (@masterchefgr) February 8, 2022Οι 24 παίκτες του MasterChef 6

Η τελική 24άδα αποτελείται από 7 γυναίκες και 17 άνδρες. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

Βασιλική Δροσάτου, Ελισάβετ Κοντοκώστα, Φανή Ζιώγα, Καλλιόπη Μπεζαντέ, Ελπίδα Μορφούλη, Αναστασία Ντιμίτρουκ και Τατιάνα Χορτάτι.Στάθης Ταπραντζής, Χριστόφορος Κατσιάνος, Τζόναθαν Χάρτνετ, Στέφανος Σαμάνης, Σταύρος Λορέντζας, Παναγιώτης Κουμουνδούρος, Πέτρος Ανδρουλιδάκης, Νίκος Παπαϊωάννου, Νικήτας Μπατσικούρας, Νίκος Μπέρκας, Μάριος Λιόλιος, Δημήτρης Ταϊρίδης, Γρηγόρης Γιαννόπουλος, Γιώργος Μελανδίνος, Γιάννος Σδούγκας, Βασίλης Μπόλλος και Βασίλης Βαλέχας.

Είναι 24 και τα έδωσαν όλα για να μπουν στο σπίτι του #MasterChefGR! Έρχονται με φόρα και μαγειρικό θάρρος στην αγαπημένη μας κουζίνα με στόχο το έπαθλο και τις 50.000 ευρώ! Μία ή ένας θα τα καταφέρει. Ποιος;
Γράψτε τις προβλέψεις σας στα σχόλια!@StarChannelGr #StarChannelTv pic.twitter.com/4oKqeSU3xp

— masterchefgr (@masterchefgr) February 8, 2022

Ανάμεσα στους παίκτες είναι και ο “σωσίας” του Άκη Πετρετζίκη, ο Πάνος, ο οποίος ξεχώρισε απ’ την πρώτη στιγμή στο Twitter και στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε ότι και οι κριτές τον έχουν παρομοιάσει με τον Άκη!

Η κουζίνα είναι έτοιμη και οι 24 παίκτες ξεκινούν τις δοκιμασίες! Στο επεισόδιο της Δευτέρας θα δούμε και την αγαπημένη Μαργαρίτα, την πρώτη Ελληνίδα MasterChef που είχε μια αξιοζήλευτη πορεία πέρυσι:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο MasterChef: Η “χρυσή” 24άδα, η ανακοίνωση- έκπληξη του Κουτσόπουλου και ο Άκης Πετρετζίκης εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα