MasterChef: Η Μαριάννα μιλάει για την κόντρα με Σταύρο – Ηλιάνα και τον ρόλο της Κατερίνας

14:49 19/3/2020 - Πηγή: iPop

Η Μαριάννα βγήκε σε Skype σύνδεση στη Φωλιά των ΚουΚου και μίλησε για τον ρόλο που έχει η Κατερίνα απ’ το MasterChef ενώ αποκάλυψε πώς ξεκίνησε η κόντρα με την Ηλιάνα και τον Σταύρο.

Η 20χρονη παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef την Τρίτη συνομίλησε με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη και σχολίασε όσα γίνονται στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Η ίδια μίλησε για την κόντρα της με την Ηλιάνα, λέγοντας

πως είναι μια πολύ έντονη προσωπικότητα, ενώ παραδέχθηκε πως δεν θα ήθελε να πάει μαζί της για καφέ εκτός παιχνιδιού:

Δεν υπήρχε κάποιο έντονο θέμα, εντάξει υπήρξαν οι φασαρίες μέσα στο σπίτι. Είναι μια πολύ έντονη προσωπικότητα και αρκετά απότομη. Εγώ από την άλλη δεν κρατιέμαι και κάποιες φορές υπερβάλλω. Δεν είμαι άνθρωπος που θα κρατήσω κακίες, αλλά για καφέ δεν πρόκειται να πάω. Βέβαια κάποια πράγματα που είπε μου έκαναν εντύπωση. Μάλιστα με πήρε να πάμε για καφέ, αλλά θεώρησα πως είναι υπερβολικό

Για τον Σταύρο και την κόντρα που είχαν, η Μαριάννα είπε πως η αντιπάθειά τους ξεκίνησε απ’ τη συμπεριφορά που είχε εκείνος στις ομαδικές, ενώ παραδέχθηκε πως δεν τον άντεχε, ενώ ήξερε πως μαγειρικά είναι πολύ καλός.

Η αντιπάθεια μας ξεκίνησε από τη συμπεριφορά του στις ομαδικές. Για κάποιο λόγο δεν τον άντεχα, αλλά πάντα έλεγα ότι είναι καλός μαγειρικά. Ήμουν όμως αρκετά υπερβολική.Όταν μαγειρέψαμε μαζί, κάναμε στην άκρη όλα τα υπόλοιπα. Μου φαινόντουσαν κάποια πράγματα υπερβολικά

Τι είπε για την Κατερίνα απ’ το MasterChef

Φυσικά, η Μαριάννα δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και την Κατερίνα απ’ το MasterChef, για την οποία είπε πως είναι μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα, ενώ είπε πως βγάζει τον καλό της εαυτό… καμιά φορά!

Η Κατερίνα είναι ιδιαίτερη προσωπικότητα. Στην αρχή δεν μιλούσε σε κανένα, ήθελε να είναι μόνη. Λίγες ημέρες πριν φύγω με πλησίασε και είχαμε μια καλύτερη επαφή και θεώρησα πως είναι σωστό να της δώσω χώρο να την γνωρίσω. Καμιά φορά βγάζει τον καλό της εαυτό

Δες ακόμα:

MasterChef: Η πιο όμορφη ομαδική δοκιμασία και οι ατάκες του Κουτσόπουλου!

Το άρθρο MasterChef: Η Μαριάννα μιλάει για την κόντρα με Σταύρο – Ηλιάνα και τον ρόλο της Κατερίνας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα