Mélenchon ο… μάγος! Μίλησε ταυτόχρονα σε 7 πόλεις! | Video

08:46 19/4/2017 - Πηγή: iPop
| Video

Σε άλλο επίπεδο πέρασε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Γάλλος Πρόεδρος Mélenchon, λίγες μέρες πριν τον πρώτο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών. Ο Mélenchon μίλησε σε 7 πόλεις ταυτόχρονα!

Ο Αριστερός διεκδικητής της γαλλικής Προεδρίας ως «εκ θαύματος» και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, κατάφερε να εμφανιστεί ταυτόχρονα σε 7 προεκλογικές συγκεντρώσεις!

Ο υποψήφιος Πρόεδρος κατάφερε το «αδύνατο» με τη βοήθεια της τεχνολογίας του ολογράμματος, η οποία του έδωσε τη δυνατότητα να δώσει το δυναμικό παρών σε 7 προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Αρχικά,

ο Mélenchon εμφανίστηκε στην προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη Ντιζόν στις 20:00 ώρα Ελλάδος. Την ομιλία του παρακολουθούσαν την ίδια ώρα οι υποστηρικτές του στο Κλερμόν, τη Νάντη, τη Νανσί, το Μοντπελιέ, τη Γκρενόμπλ και το νησί Ρενιόν.

Οι υποστηρικτές του, όμως, δεν παρακολουθούσαν την ομιλία μέσω γιγαντοοθόνης, αλλά έβλεπαν τον ίδιο μέσω του ολογράμματος!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο υποψήφιος Γάλλος Πρόεδρος επιλέγει την εν λόγω μέθοδο. Η πρώτη φορά ήταν τον Νοέμβριο σε ομιλία του στη Λυόν, η οποία μεταδόθηκε και στο Παρίσι.

Photo: AP Photo/Laurent Cipriani

The post Mélenchon ο… μάγος! Μίλησε ταυτόχρονα σε 7 πόλεις! | Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα