O Κωστής Μαραβέγιας μιλά με τα πιο γλυκά λόγια για την Τόνια Σωτηροπούλου: “Ας πούμε το σ’ αγαπώ σε αυτούς που πρέπει, ας παντρευτούμε αυτούς που θέλουμε”

18:03 26/3/2022 - Πηγή: iPop

Καλεσμένος στο DOT βρέθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας και μίλησε για όλα! Από την περιπέτειά του με τον κορονοϊό μέχρι τον έγγαμο βίο με την Τόνια Σωτηροπούλου, ο τραγουδιστής έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Αν και δεν κρύβει ποτέ την αγάπη του για την σύζυγό του κάθε φορά μιλά όλο και πιο γλυκά γι’ αυτήν με αποτέλεσμα να μας συγκινεί όλους!

Ο Κωστής Μαραβέγιας

μας αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι οι ιππότες δεν ζουν μόνο στα παραμύθια

O Κωστής Μαραβέγιας μιλά για την Τόνια Σωτηροπούλου με λόγια που θα σε αγγίξουν!

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην απόφασή του να παντρευτεί με την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου λέγοντας πως ήταν κάτι που σκεφτόταν καιρό: «Αισθανόμουν και πριν τον γάμο ότι ήμουν με την σύντροφο της ζωής μου, με τον άνθρωπό μου και πορευόμαστε μαζί για το υπόλοιπο. Δεν πιστεύω πολύ στα τεχνικά κομμάτια. Συνυπάρχουμε, αλλά είμαστε αυτόνομοι και μοναδικοί. Είμαστε καλά και είμαστε μαζί».

Ο Κωστής Μαραβέγιας σχολίασε σχετικά με τον γάμο του ότι το είδε σαν μια ευκαιρία να γιορτάσει με τους φίλους του αυτήν την όμορφη στιγμή: «Το κάναμε αυτό όλο γιατί θέλαμε ένα ωραίο πάρτι με τους φίλους μας. Ήθελα να κάνω μια γιορτή, να σπάσω την μαυρίλα και να κάνω χαμό με τον άνθρωπό μου και να ζήσουμε κάτι ωραίο. Κατάλαβα, ότι η θνητότητα της ζωής μας είναι μπροστά μας για αυτό ας πούμε το σ’ αγαπώ σε αυτούς που πρέπει, ας παντρευτούμε αυτούς που θέλουμε, ας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι ευτυχισμένος αυτός που είναι δίπλα μας».

Ταυτόχρονα, ο τραγουδιστής δεν δίστασε να εξομολογηθεί τι σκέφτηκε όταν είδε για πρώτη φορά την γυναίκα του: «Όταν είδα την Τόνια κατάλαβα ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου. Όταν βγήκαμε πρώτη φορά το κατάλαβα. Βρεθήκαμε και εκεί κατάλαβα.  Ήταν πολύ πνευματώδης, με αυτή την σπάνια ομορφιά που όμοια της δεν έχω ξαναδεί. Είχε χιούμορ, ήταν ζεστή, ευαίσθητη και μάχιμη πολιτικοκοινωνικά. Τα συνδύασε όλα αυτά που με γοητεύουν».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο O Κωστής Μαραβέγιας μιλά με τα πιο γλυκά λόγια για την Τόνια Σωτηροπούλου: “Ας πούμε το σ’ αγαπώ σε αυτούς που πρέπει, ας παντρευτούμε αυτούς που θέλουμε” εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
O Κωστής Μαραβέγιας, Τόνια Σωτηροπούλου, “Ας,O kostis maravegias, tonia sotiropoulou, “as