Serena Williams: Η αθλήτρια-θρύλος του παγκόσμιου τένις αποσύρθηκε από την ενεργό δράση – Το συγκινητικό αντίο και οι ιστορικές στιγμές της στο US OPEN

11:46 3/9/2022 - Πηγή: iPop

H αθλήτρια-θρύλος του παγκόσμιου τένις, η Serena Williams σε ηλικία 41 ετών και έχοντας κατακτήσει 23 Grand Slam αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, μετά την ήττα της από την Ajla Tomljanović στον 3ο γύρο του US Open. Η Αμερικανίδα αθλήτρια, ακόμη και στο τελευταίο λεπτό, πάλεψε μέχρι τον τελευταίο πόντο, στη διάρκεια ενός συγκλονιστικού αγώνα.

H Serena Williams

έχει πάντα ένα σχέδιο, κι αυτό της το έμαθε ο πατέρας της

Η Serena Williams αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα της, όχι μόνο στο τένις, αλλά σε όλο τον αθλητισμό. Ο τελευταίος αγώνας στην σπουδαία καριέρα της ολοκληρώθηκε με την Αμερικανίδα να χάνει από την Ajla Tomljanović με 2-1 σετ και να δέχεται την αποθέωση του κοινού.

Οι δηλώσεις της Serena Williams μετά τον τελευταίο της αγώνα

Σε μια χαρούμενη, γεμάτη δάκρυα συνέντευξη, μετά το τέλος του αγώνα της με την Ajla Tomljanović, η θρυλική τενίστρια ευχαρίστησε τους γονείς της, και ιδιαίτερα την αδερφή της, Venus, λέγοντας ότι τους είναι πολύ ευγνώμων γιατί εκείνοι ξεκίνησαν τα πάντα.

«Σε ευχαριστώ μπαμπά, ξέρω πως παρακολουθείς. Σε ευχαριστώ μαμά. Όλα ξεκίνησαν από τους γονείς μου, τους είμαι τόσο ευγνώμων. Αυτά είναι δάκρυα χαράς, υποθέτω. Δεν θα γινόμουν η Serena αν δεν υπήρχε η Venus. Σε ευχαριστώ Venus»!

Το εντυπωσιακό μαύρο outfit για τους τελευταίους αγώνες της Serena Williams – Μία εμφάνιση γεμάτη συμβολισμούς

Επιπλέον, συγκινημένη θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που την έχει στηρίξει σε κάθε της αγώνα «Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε άνθρωπο που φώναξε Go Serena. Με υποστηρίζετε για δεκαετίες. Ήταν ένα διασκεδαστικό ταξίδι».

Η Williams ρωτήθηκε αν θα επανεξετάσει την πορεία της μακριά από το τένις, όπως έχει πει. «Δεν νομίζω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις», απάντησε η ίδια γελώντας και σχολίασε την ήττα της λέγοντας πως «Προσπάθησα. Η Ajla απλά έπαιξε λίγο καλύτερα».

What a week. What an evening.

Thank you, #Serena. pic.twitter.com/KJ1zDkQGUs

US Open Tennis (@usopen) September 3, 2022 Η θρυλική της καριέρα

Στην καριέρα της, που ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή της στο US Open, από όπου και κέρδισε τον πρώτο της τίτλο, μετρά συνολικά 23 κύπελλα Grand Slam. Επίσης, έχει κατακτήσει 14 τίτλους παίζοντας διπλό με την αδελφή της, με την οποία υπήρξε ένα αχτύπητο δίδυμο.

Η Serena Williams είναι, από τις ελάχιστες γυναίκες στον κόσμο του παγκόσμιου αθλητισμού που βρίσκεται σταθερά, εδώ και χρόνια, στην κατάταξη των είκοσι κορυφαίων αθλητριών σε επίπεδο αμοιβών.

Η μαμά Serena Williams μιλάει για την περιπέτεια που πέρασε με τη γέννηση του παιδιού της

Οι επιτυχίες της, βοήθησαν σημαντικά στην αύξηση της δημοτικότητας του αθλήματος του τένις, βοηθώντας παράλληλα στην προσέλκυση θεατών αλλά και νέων αθλητών από την αφροαμερικανική κοινότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serena Williams (@serenawilliams)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Serena Williams: Η αθλήτρια-θρύλος του παγκόσμιου τένις αποσύρθηκε από την ενεργό δράση – Το συγκινητικό αντίο και οι ιστορικές στιγμές της στο US OPEN εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα