Tα πρώτα λόγια του Kevin Spacey στο δικαστήριο: «Δεν έκανα coming out γιατί ο πατέρας μου ήταν ρατσιστής και νεοναζί»

19:12 18/10/2022 - Πηγή: iPop

Για πρώτη φορά μίλησε ο Kevin Spacey στο δικαστήριο αναφερόμενος στο πώς βίωνε σε μικρότερη ηλικία τη σεξουαλικότητά του, ενώ εξήγησε πως δεν έκανε coming out, καθώς ο πατέρας του ήταν νεοναζί και ρατσιστής, με αποτέλεσμα ο ίδιος να νιώθει ντροπή που είναι gay.

Ο ηθοποιός κάθεται στο εδώλιο καθώς κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ενός 14χρονου το 1986.

Μιλώντας για την ανατροφή και την οικογένειά του, ο Spacey είπε ότι ο πατέρας του, Thomas Fowler

ο οποίος πέθανε το 1992, ήταν «ένας λευκός ρατσιστής και νεοναζί» κι αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο δεν αποκάλυψε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος μέχρι τα 58 του χρόνια.

Όπως υποστήριξε, ο ο φανατισμός του πατέρα του τον έκανε να αισθάνεται «ντροπή» για τη σεξουαλικότητά του, με αποτέλεσμα να κρατά μακριά από τη δημοσιότητα ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή.

Ο κατήγορος του ηθοποιού, Anthony Rapp, στην κατάθεσή του είχε πει πως ο Spacey ήταν απατεώνας επειδή δεν ήταν ανοιχτά gay. «Το να αποκαλείς κάποιον απατεώνα είναι σαν να λες ότι κάποιος ζει ένα ψέμα. Δεν ζούσα ένα ψέμα. Απλώς ήμουν απρόθυμος να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή», απάντησε ο ηθοποιός σχετικά μ’ αυτό.

Ο άνθρωπος που τον κατηγορεί είχε πει πως το 1986, όταν ήταν 14 χρονών και ο Spacey τότε 26 ετών, τον κάλεσε στο σπίτι του στο Μανχάταν, όπου και του επιτέθηκε σεξουαλικά. Η μήνυσή του αφορά επίθεση, ξυλοδαρμό και σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής οδύνης.

Ένας εκ των δικαστών, απέρριψε τον ισχυρισμό περί συναισθηματικής οδύνης, αφού οι δικηγόροι του Rapp ολοκλήρωσαν την παρουσίαση των αποδεικτικών στοιχείων.

Πάντως, είπε ότι η δίκη μπορεί να συνεχιστεί με τους ισχυρισμούς για επίθεση και ξυλοδαρμό.

Οι πρώτες καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση και ανάρμοστη συμπεριφορά ήρθαν στο φως το 2017. Για πρώτη φορά τότε τον είχε καταγγείλει ο ηθοποιός του “Rent” και του “Star Trek: Discovery” Anthony Rapp. Ο Rapp είχε υποστηρίξει, μιλώντας στο Buzzfeed News, ότι ο Spacey είχε προβεί μια μη συναινετική σεξουαλική πράξη σε βάρος του, όταν εκείνος ήταν 14 ετών.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Tα πρώτα λόγια του Kevin Spacey στο δικαστήριο: «Δεν έκανα coming out γιατί ο πατέρας μου ήταν ρατσιστής και νεοναζί» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Kevin Spacey, Δεν,Kevin Spacey, den