Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/11/2019)

08:01 4/11/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/11/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/11/2019):Κριός

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η

παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ευχάριστες προσκλήσεις από φιλικά σας πρόσωπα, ωστόσο, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε , και εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στον τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις σας ώστε να μην εκτεθείτε.

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι πολύ σημαντική για εσάς τους Ταύρους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε ως ουσιαστική προτεραιότητα της ζωής σας την καριέρα σας, ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο σας, είναι πιθανό ένα ξαφνικό γεγονός να σας αναγκάσει να αλλάξετε ριζικά τα σχέδια σας και να είναι η αφορμή για να κάνετε μια νέα αρχή.

Δίδυμοι

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Διδύμους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναπτύξετε ένα νέο σχέδιο σας στα φιλικά σας πρόσωπα, ωστόσο, αυτό που πρέπει να έχετε στου νου σας είναι ότι εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου είναι πιθανό στην πορεία αυτό το σχέδιο να αλλάξει.

Καρκίνος

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικονομικές υποθέσεις που έχετε απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) και τις οικονομικές συνεργασίες σας, ενώ, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου είναι πιθανό να συγκρουστείτε με άτομα από φιλικό σας περιβάλλον τα οποία αισθάνεστε ότι προσπαθούν να ανακατευτούν στις οικονομικές σας υποθέσεις.

Λέων

Αρκετά προβληματισμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείτε πιο καθαρά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου είναι πιθανό να υπάρξουν και αρκετές διαφωνίες με τους συνεργάτες σας εξαιτίας των καθυστερήσεων που μπορεί να υπάρχουν στην πορεία υλοποίησης των σχεδίων σας.

Παρθένος

Πολλές υποχρεώσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας πριμοδοτήσει με νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας, τις οποίες και θα αναλάβετε με μεγάλη χαρά, ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να αναγκαστείτε τα αναβάλετε ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Ζυγός

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Ζυγούς. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τα μελλοντικά σας σχέδια, ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό κάποια ξαφνικά έξοδα να σας δημιουργήσουν κάποιες καθυστερήσεις στην πορεία υλοποίησης τους.

Σκορπιός

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ρίξετε όλη σας την ενέργεια στις υποθέσεις της οικογένειας σας, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, και , εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, να εισπράξετε την έντονη δυσαρέσκεια τους/ της συντρόφου σας.

Τοξότης

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα με πολλές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους αλλά και πολύ σημαντικές συζητήσεις, ωστόσο, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με τους συναδέλφους σας και εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το  ζώδιο του Ταύρου, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί είναι πιθανό ορισμένα σχόλια σας να παρερμηνευθούν.

Αιγόκερως

Ιδιαίτερα προστατευτικοί με τους αγαπημένους σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προστατεύσετε και να δώσετε χαρά στους αγαπημένους σας, ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε έξοδα για τα οποία σύντομα θα μετανιώσετε.

Υδροχόος

Γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι για δράση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις που είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα τις προηγούμενες ημέρες, ενώ εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το  ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να εισπράξετε κάποια σχόλια από μέλη της οικογένειας σας τα οποία θα σας εκνευρίσουν.

Ιχθείς

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, κάτι το οποίο φαίνεται αρκετά δύσκολο, μιας και εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το  ζώδιο του Ταύρου, θα αναγκαστείτε να κάνετε ένα ξαφνικό ταξίδι αυθημερόν για την δουλειά σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/11/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα