Wednesday: Το Netflix δημοσίευσε backstage στιγμιότυπα, για να μας δείξει τον εκπληκτικό τρόπο που γυρίστηκαν οι σκηνές με το «αόρατο χέρι»

14:40 28/11/2022 - Πηγή: iPop

Το Wednesday του Netflix έχει κατορθώσει να σκαρφαλώσει στην κορυφή της δημοφιλούς πλατφόρμας. Κι ενώ η Jenna Ortega βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της επιτυχίας ως η Wednesday Addams, τις εντυπώσεις έχει κερδίσει και το Thing, το αγαπημένο κατοικίδιο της οικογένειας Addams. Το πιστεύει ή όχι πίσω από το Thing κρύβεται πραγματικός ηθοποιός και όχι κάποιο καλοφτιαγμένο

CGI.

Έτσι, το ασώματο χέρι ανήκει στον ηθοποιό Victor Dorobantu, ο οποίος για να κρατήσει το υπόλοιπο σώμα του έξω από τη σκηνή μερικές φορές χρειάστηκε να φορέσει ένα ολόσωμο μπλε κοστούμι. Στο Twitter, το Netflix μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια που έδειχναν τον Dorobantu να υποδύεται το Thing.

To Wednesday του Netflix μας συστήνει τον ηθοποιό πίσω από το Thing

Give a big hand to Victor Dorobantu, the incredible actor who plays Thing on Wednesday pic.twitter.com/gJdVYjjlrX

Netflix (@netflix) November 27, 2022

«Wednesday»: H θρυλική οικογένεια Addams επιστρέφει στο Netflix – Δες την επίσημη φωτογραφία και το official teaser

Το Thing είναι σημαντικό μέρος κάθε franchise της οικογένειας Addams, με την Wednesday του Netflix να μην αποτελεί εξαίρεση. Το διαβόητο, ασώματο χέρι ακολουθεί την Wednesday (Jenna Ortega) στο Nevermore Academy και παίζει έναν αναπόσπαστο ρόλο βοηθώντας τη να λύσει το μυστήριο του τέρατος.

Το Netflix εξηγεί ότι ήταν πολύ σημαντικό για τον εκτελεστικό παραγωγό Tim Burton το Thing να ανήκει σε πραγματικό πρόσωπο. Έτσι, ενώ ορισμένα στοιχεία CGI χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν τις σκηνές του, το χέρι απεικονίζεται κυρίως, από τον επιτυχημένο Ρουμάνο μάγο Victor Dorobantu σε ολόκληρη την σειρά.

«Ο Tim ήθελε να είναι πραγματικός ηθοποιός όπως έκαναν στις ταινίες της δεκαετίας του ’90. Θα φορούσε ένα μπλε κοστούμι και θα κρυβόταν πίσω από τοίχους και κάτω από κρεβάτια. Μετά έχτισαν αυτό προσθετικό στο πάνω μέρος του χεριού του, έτσι ώστε να μοιάζει με πόμολο καρπού, και να περπατάει», ανέφερε η Ortega σε συνέντευξή της.

Ίσως θα δούμε περισσότερα για την ιστορία του Thing στη σεζόν 2, καθώς οι συντελεστές του Wednesday αποκάλυψαν ότι η επόμενη σεζόν θα περιλαμβάνει και την εξερεύνηση άλλων μελών της οικογένειας Addams. Δεδομένου του ονόματος του σόου, η Wednesday θα παραμείνει η πρωταγωνίστρια, αλλά η αίσθηση ότι κι άλλα μέλη της οικογένειας θα μπουν στο μικροσκόπιο καθώς η σειρά προχωράει, είναι συναρπαστικό.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποιο επίσημο στοιχείο για την ανανέωση της σειράς, το Netflix αναμένεται να προχωρήσει μέσα στο επόμενο διάστημα στην ανακοίνωση του Wednesday 2.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Wednesday: Το Netflix δημοσίευσε backstage στιγμιότυπα, για να μας δείξει τον εκπληκτικό τρόπο που γυρίστηκαν οι σκηνές με το «αόρατο χέρι» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Wednesday,Netflix