William και Harry αποχαιρετούν τον παππού τους- Τα τρυφερά λόγια τους για τον Πρίγκιπα Φίλιππο

17:17 12/4/2021 - Πηγή: iPop

Πολύ τρυφερά ήταν τα λόγια των William και Harry για τον Πρίγκιπα Φίλιππο, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του. Ο Πρίγκιπας William ανέβασε μια αδημοσίευτη φωτογραφία του γιου του George με τον παππού του, ενώ ο Πρίγκιπας Harry, ο οποίος επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο William

μοιράστηκε τις σκέψεις του στο Instagram, συνοδεύοντάς τες από μια γλυκιά φωτογραφία του Φίλιππου που οδηγεί μια άμαξα, έχοντας στο πλευρό του τον Πρίγκιπα George, τον πρωτότοκο δηλαδή γιο του William και της Kate Middleton.

Τα λόγια των William και Harry για τον Πρίγκιπα Φίλιππο

O William έγραψε πως νιώθει τυχερός, όχι μόνο γιατί είχε το παράδειγμα του παππού του να τον καθοδηγεί στη ζωή του, αλλά και για τη διαρκή του παρουσία δίπλα του, τόσο στις καλές όσο και στις δύσκολες στιγμές. Όπως αναφέρει, θα είναι πάντα ευγνώμων που η γυναίκα του είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Πρίγκιπα Φίλιππο και να λάβει όλη αυτή την καλοσύνη από εκείνον.

Όλα όσα έγραψε ο William:

Η ζωή του παππού μου καθορίστηκε από την προσφορά -στη χώρα και την Κοινοπολιτεία του, στη σύζυγό του και στη Βασίλισσα και στην οικογένειά μας. Νιώθω τυχερός που δεν είχα μόνο το παράδειγμά του για να με καθοδηγήσει, αλλά και τη διαρκή παρουσία του στην ενήλικη ζωή μου -τόσο σε καλές στιγμές όσο και στις πιο δύσκολες μέρες. Θα είμαι πάντα ευγνώμων που η γυναίκα μου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον παππού μου και για την καλοσύνη που της έδειξε. Δεν θα θεωρήσω ποτέ δεδομένες τις ιδιαίτερες αναμνήσεις που θα έχουν πάντα τα παιδιά μου με τον προ-πάππου τους να έρχεται να τα πάρει με την άμαξα και να δουν από μόνα τους την αίσθηση της περιπέτειας καθώς και την άτακτη αίσθηση χιούμορ που είχε! Ο παππούς μου ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος και μέρος μιας εξαιρετικής γενιάς. Η Catherine και εγώ θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που θα ήθελε και θα υποστηρίξουμε τη Βασίλισσα τα επόμενα χρόνια. Θα μου λείπει ο παππούς μου, αλλά ξέρω ότι θέλετε να συνεχίσουμε τη δουλειά

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Το “αντίο” της βασίλισσας Ελισάβετ στον πρίγκιπα Φίλιππο

Απ’ την πλευρά του, ο Δούκας του Sussex δημοσίευσε μια δήλωση μέσω της ομάδας επικοινωνίας Archewell τη Δευτέρα το πρωί, αντανακλώντας τις πιο αγαπημένες αναμνήσεις που μοιράστηκε με τον παππού του.

Η δήλωση του Πρίγκιπα Harry ήρθε λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του αδερφού του.

«Ο παππούς μου ήταν ένας άντρας της προσφοράς με τιμή και χιούμορ. Ήταν αυθεντικός, με πολύ έντονη εξυπνάδα, και μπορούσε να κεντρίσει την προσοχή οποιουδήποτε λόγω της γοητείας του -και επίσης επειδή ποτέ δεν ήξερες τι θα έλεγε στη συνέχεια», είναι τα πρώτα λόγια στο μήνυμα του Πρίγκιπα Harry.

Όπως γράφει ο Harry στη συνέχεια στο μήνυμα για τον Πρίγκιπα Φίλιππο, «Θα τον θυμόμαστε ως τον πιο μακρόχρονο σύζυγο Μονάρχη, έναν παρασημοφορημένο στρατιώτη, έναν πρίγκιπα και έναν δούκα. Αλλά για μένα, ήταν ο παππούς μου: Αφέντης του μπάρμπεκιου, θρύλος της συζήτησης και θρασύς μέχρι το τέλος!».

Ο Harry συνέχισε, περιγράφοντας τον παππού του ως «βράχο» για τη γιαγιά του, τη Βασίλισσα Ελισάβετ και φαντάστηκε πώς θα αντιδράσει ο Πρίγκιπας Φίλιππος στη δημόσια υποστήριξη μετά το θάνατό του.

Ήταν ένας βράχος για την Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα με απαράμιλλη αφοσίωση, δίπλα της για 73 χρόνια γάμου, και ενώ θα μπορούσα να συνεχίσω, το ξέρω ότι τώρα θα έλεγε σε όλους μας πιάστε μια μπύρα στο χέρι και συνεχίστε. Λοιπόν, με αυτό το σημείωμα, Παππού, σε ευχαριστώ για την προσφορά σου, την αφοσίωσή σου στη Γιαγιά, και για το ότι ήσουν πάντα ο εαυτός σου. Θα μας λείψεις πολύ, αλλά πάντα θα σε θυμάται το έθνος και ο κόσμος. Η Meghan, ο Archie και εγώ ( καθώς και η μελλοντική εγγονή σου) θα κρατάμε πάντα μια ξεχωριστή θέση για εσένα στις καρδιές μας

“Per Mare, Per Terram”, ήταν η φράση με την οποία έκλεισε ο Harry το μήνυμά του, έναν λατινικό όρο που χρησιμοποιείται από τους Βρετανούς Ναυτικούς και σημαίνει, “Στη στεριά και στη θάλασσα”

Moving tribute from The Duke of Sussex – Prince Harry. pic.twitter.com/zuq3BcneI1

— The Duke and Duchess of Sussex (@PHarry_Meghan) April 12, 2021

Ο Κάρολος απέτισε φόρο τιμής στον πρίγκιπα Φίλιππο (Video)- Όλες οι λεπτομέρειες για την κηδεία και η επιβεβαίωση για την επιστροφή του Harry στην Αγγλία

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο William και Harry αποχαιρετούν τον παππού τους- Τα τρυφερά λόγια τους για τον Πρίγκιπα Φίλιππο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα