Αυτά είναι όσα θα βλέπουμε παντού μπροστά μας στο Instagram το 2022

17:45 17/12/2021 - Πηγή: iPop

Ως μέρος της ευρύτερης προσπάθειάς του να επανασυνδεθεί με το νεότερο κοινό και να διατηρήσει τη θέση του ως βασικός μοχλός πολιτιστικής επιρροής, το Instagram δημοσίευσε μια νέα έκθεση και προβλέπει τάσεις για το 2022. Η έκθεση αυτή υπογραμμίζει μια σειρά από αυξανόμενες κινήσεις σε διάφορες κατηγορίες για να βοηθήσει τα brands και τους χρήστες να κατανοούν καλύτερα τις βασικές αλλαγές.

Όπως εξηγεί το Instagram,

«Για να δημιουργήσουμε αυτήν την αναφορά, χρησιμοποιήσαμε τη σκέψη της Gen-Z για να μάθουμε περισσότερα σχετικά με τα trends που πρόκειται να αυξηθούν στο Instagram σε κατηγορίες, όπως μουσική, μόδα, influencers και celebrities, ομορφιά, κοινωνική δικαιοσύνη και πολλά άλλα. Από τον επαναπροσδιορισμό του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν την εκπαίδευση και την ιδέα μιας «καριέρας», μέχρι τις μαξιμαλιστικές δηλώσεις μόδας, αυτά τα στραμμένα στο μέλλον ακροατήρια δημιουργούν με συνέπεια την πραγματικότητα στην οποία θέλουν να ζήσουν».

H εφαρμογή και τo έξυπνο ρολόι που βοηθούν τις γυναίκες να παραμείνουν ασφαλείς όταν είναι μόνες στο δρόμο

Αυτά είναι τα νέα Instagram trends για το 2022:

Η έκθεση παρουσιάζεται με ένα κιτς ρετρό στυλ και ολόκληρος ο σχεδιασμός συνδέεται με αλλαγές και τάσεις της ποπ κουλτούρας, σε μια προσπάθεια να υπογραμμιστεί ο ρόλος του Instagram σε μια τέτοια διαδικασία.

Η αναφορά 13 σελίδων αναφέρει βασικές τάσεις σε διάφορους τομείς, όπως το φαγητό, η ευεξία, τα memes, η μόδα και η ομορφιά.

Όπως μπορείς να δεις εδώ, κάθε επισημασμένο θέμα περιλαμβάνει πληροφορίες δεδομένων σχετικά με τα trends και την συμπεριφορά χρήσης, ενώ υποδεικνύει επίσης τους βασικούς influencers που πρέπει να παρακολουθήσουν.

Υπάρχει επίσης μια ειδική ενότητα για το μέλλον των αγορών, ένα άλλο βασικό στοιχείο για το νέο μέλλον του Instagram.

Τι έψαξαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google το 2021; Θα εντυπωσιαστείς!

Εκτός από τη γραπτή αναφορά, το Instagram δημοσίευσε επίσης μια σειρά από συνεντεύξεις και βίντεο με σχετικούς influencers σε διάφορα είδη, παρέχοντας πιο άμεση εικόνα για τις βασικές αλλαγές.

All on 2022.

From bold looks to money memes, check out some of the top trends that are about to take over your Feed in the new year. https://t.co/jxD6sG9Dwz pic.twitter.com/gymJCrQ32u

Instagram (@instagram) December 13, 2021

Υπάρχουν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες εδώ και μερικές πολύτιμες υποδείξεις για όσους θέλουν να μεγιστοποιήσουν την προσέγγιση μάρκετινγκ στο Instagram το 2022.

Φυσικά, το TikTok είναι πλέον αναμφισβήτητα ο ηγέτης στις τάσεις της διαδικτυακής κουλτούρας, έναν μανδύα που κάποτε κρατούσε το Instagram. Αλλά το Instagram παραμένει μια πολιτιστική δύναμη από μόνο του και αξίζει να σημειωθούν οι διάφορες αλλαγές όσον αφορά τη δική σου προσέγγιση και στρατηγική για τη νέα χρονιά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτά είναι όσα θα βλέπουμε παντού μπροστά μας στο Instagram το 2022 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα