Αυτό είναι το viral παντελόνι του TikTok που φοράει κάθε It Girl! Εσύ ακόμα να το αγοράσεις;

14:31 19/5/2022 - Πηγή: iPop

Μήπως ήρθε η ώρα να εγκαταλείψεις τα mom jeans και να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό; Τα παντελόνια cargo, πάντως, κάνουν χαμό στο TikTok και περιμένουν την αγορά σου! Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;

Είναι τα παντελόνια που φοράνε όλοι οι millennials και η Gen Z στο TikTok αυτή τη στιγμή και απ’ ό,τι φαίνεται τα cargo ήρθαν για να μείνουν για πολύ καιρό στην μόδα!

Αναμφίβολα έχεις δει το συγκεκριμένο στυλ

των 90s και των Y2k που έχουν κυκλοφορήσει σε όλο το Διαδίκτυο τα τελευταία δύο χρόνια, όμως με το TikTok μπορούμε να παρατηρήσουμε πως έγιναν viral τον τελευταίο καιρό και σίγουρα το καλοκαίρι του 2022 θα τα βλέπεις παντού!

Αυτό είναι το viral ροζ φόρεμα που έχει τρελάνει το TikTok – Με ένα κλικ γίνεται δικό σου

@zaranjk cargos are just elite #stylingcargos #cargos #cargopants ♬ original sound – Meli Mels «Πώς να φορέσω το cargo παντελόνι;» Το TikTok σου αποκαλύπτει!

Τα παντελόνια cargo προσφέρουν μια σούπερ ευέλικτη επιλογή και μπορούν να φορεθούν κυριολεκτικά με τα πάντα! Μπορείς να δημιουργήσεις από μια σούπερ καθημερινή street εμφάνιση, μέχρι ένα κομψό νυχτερινό σύνολο, καθιστώντας τα την τέλεια βάση για όποιον θέλει να είναι πάντα στην μόδα!

@elise388

The best

original sound – s

Τα πιο δημοφιλή χρώματα είναι αναμφίβολα τα ουδέτερα, με το λευκό, το μπεζ, το καφέ και το μαύρο να κυριαρχούν, αλλά κυκλοφορούν, επίσης, και σε fun αποχρώσεις για όποιον θέλει να φέρει λίγη περισσότερη παιχνιδιάρικη διάθεση στην γκαρνταρόμπα του.

Εάν γενικότερα παρακολουθείς τις τάσεις της μόδας, τότε θα θυμάσαι τα υπέροχα looks που είχαν δημιουργήσει στα 90s και στις αρχές του 2000 αγαπημένοι μας celbrities όπως η Jennifer Aniston, ο Brad Pitt και Aaliyah. Μα πόσο μπροστά ήταν;

Dark Academia: Όσα πρέπει να ξέρεις για να το νέο trend που καταλαμβάνει το TikTok – Πώς να το εντάξεις στην ντουλάπα σου;

Η Bella Hadid, η Emily Ratajkowski, η Rihanna και η Kim K είναι μερικές από τις celebrities του σήμερα που επιλέγουν να δημιουργήσουν τα σύνολά τους με βάση τα παντελόνια cargo, προσφέροντάς σου ατελείωτη έμπνευση!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη madison (@madisonsarah_)

Αν, όμως, ακόμα δυσκολεύεσαι να φανταστείς πώς θα μπορούσες να συνδυάσεις ένα παντελόνι cargo, υπάρχει ατελείωτο inspo και στο TikTok. 

@ilaydasherifi styling cargo pants! Literally obsessed with them atm. @fashionnova #fyp #cargopants #cargopantsoufit #stylingideas #howtostyle #outfitideas ♬ original sound – ALTÉGO

Butter Υellow: Το must παστέλ χρώμα της σεζόν που πρέπει να εντάξεις στην ντουλάπα σου αυτήν την άνοιξη

Μερικά από τα πιο δημοφιλή βίντεο, συνδυάζουν τα cargo με crop tops, oversize sweaters και μπουφάν puffer, δημιουργώντας ένα casual καθημερινό look.

Τώρα ήρθε η σειρά σου να δημιουργήσεις!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτό είναι το viral παντελόνι του TikTok που φοράει κάθε It Girl! Εσύ ακόμα να το αγοράσεις; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα