Αυτό το Golden Retriever δεν πάει πουθενά χωρίς το λούτρινο παιχνίδι του!

16:31 7/7/2019 - Πηγή: iPop

Αυτό το Golden Retriever δεν πάει πουθενά χωρίς το λούτρινο παιχνίδι του και δεν ξέρουμε εάν είσαι έτοιμος να δεις τις φωτογραφίες που ακολουθούν. Μάλιστα, αυτό το Golden Retriever με το λούτρινο του είναι σχεδόν ίδιοι.

Πες μας τι είναι πιο αξιολάτρευτο από έναν σκύλο που αγκαλιάζει τον καλύτερο φίλο του, ένα μικρό παιδάκι, έναν άλλο σκύλο, εσένα ή ένα παιχνίδι, το οποίο δεν αποχωρίζεται όπου κι εάν βρίσκεται.

Για την ακρίβεια, ο Barley, αυτό το μόλις 1.5 χρονών golden retriever απ’ το

Άμστερνταμ, δεν βγαίνει απ’ το σπίτι του εάν δεν πάρει μαζί του το λούτρινο σκυλάκι του που είναι ίδιο με αυτόν!

Φυσικά, ο Barley δεν είναι ένας συνηθισμένος σκύλος, καθώς έχει τον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος μετράει περισσότερους από 80.000 ακόλουθους. O @barleyboy και ο λούτρινος φίλος του έχουν γίνει viral, καθώς οι δυο τους είναι αχώριστοι απ’ την πρώτη μέρα που συναντήθηκαν.

Ο ιδιοκτήτης του Barley σε δηλώσεις του στο Bored Panda ανέφερε ότι όταν αυτός γνώρισε τον Fluffy (τον λούτρινο σκύλο του) ήταν μικρότερος από εκείνον, ενώ τον αγάπησε απ΄την πρώτη μέρα που τον πήραν στο σπίτι τους.

Κι εάν νομίζεις ότι υπερβάλουμε όταν λέμε ότι ο Barley παίρνει παντού τον Fluffy μαζί του, οι γονείς του Zita και Marc ανέφεραν στις δηλώσεις τους ότι ο Barley κάθε μέρα που ξυπνάει και πηγαίνει στο κρεβάτι τους, φέρνει και τον Fluffy μαζί. Μετά ο Barley τον φέρνει του μαζί στην πρωινή τους βόλτα και φυσικά είναι μαζί όλη την υπόλοιπη μέρα!

Το άρθρο Αυτό το Golden Retriever δεν πάει πουθενά χωρίς το λούτρινο παιχνίδι του! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα