Αυτό το αρκουδάκι δεν είναι τόσο αθώο όσο δείχνει! (ακατάλληλο για ανηλίκους)

23:55 17/7/2014 - Πηγή: iPop

Να σας συστήσουμε τον Teddy Love. Θυμίζει τα teddy bears, τα κλασικά αρκουδάκια που υποτίθεται έχουν όλα τα παιδάκια, ειδικά στις αμερικανικές ταινίες (εγώ είχα λούτρινο κουνελάκι, δεν ξέρω αν μετράει). Θυμίζει τέτοιο, αλλά δεν είναι (ίσως το κατάλαβες από την κακής αισθητικής φωτογραφία).

Γιατί ουσιαστικά είναι ένας δονητής στη «συσκευασία» του αγαπημένου σου πρώην αθώου παιχνιδιού. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας που το δημιούργησε δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, το μαγάρισαν κι αυτό! Για το Teddy Love τρέχει καμπάνια στο Indiegogo για περίπου ένα μήνα, αν και χωρίς μεγάλη επιτυχία προς το παρόν (απορούμε γιατί!).

Αν δώσεις 60 δολάρια, μπορείς να αποκτήσεις το δικό σου αρκουδάκι, το οποίο θα έρθει κοντά σου το Σεπτέμβριο. Έχει 10 ταχύτητες και μια κινούμενη γλώσσα που προεξέχει σχεδιασμένη για να διεγείρει την κλειτορίδα… Γιατί να το προτιμήσεις; Γιατί -λέμε τώρα- θες ένα παιχνίδι που θα είναι λίγο πιο διακριτικό από αυτό -ένα χαριτωμένο, μικρό, λούτρινο αρκουδάκι με ένα δονητή μέσα. Τουλάχιστον έτσι λένε οι υπεύθυνοι της εταιρείας.

Βέβαια, αμφιβάλλουμε αν ένα αρκουδάκι είναι η πιο υγιεινή πρόταση, καθώς δεν είμαστε πολύ σίγουροι διασφαλίζεται ο παράγοντας της καθαριότητας.

Ο Teddy Love δεν φαίνεται να συμμερίζεται την ανησυχία μας και συνεχίζει να μας καλεί με γλοιώδη μηνύματα να παίξουμε μαζί του.

The post Αυτό το αρκουδάκι δεν είναι τόσο αθώο όσο δείχνει! (ακατάλληλο για ανηλίκους) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα