Αυτοί είναι οι celebrities που παρέμειναν φίλοι μετά τον χωρισμό τους!

11:24 23/1/2020 - Πηγή: iPop

Ναι, υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι που παραμείνουν φίλοι με τους πρώην. Και όχι, δεν είναι Σουηδοί! Αλλά όταν η ιστορία έχει τελειώσει και δύο άνθρωποι μπορούν να επικοινωνήσουν και τους αρέσει η επικοινωνία μεταξύ τους, γιατί να μην παραμείνουν φίλοι; Αυτοί είναι οι celebrities που παρέμειναν φίλοι μετά τον χωρισμό τους!

Το να διατηρείς μια καλή σχέση με τον πρώην σου, ορισμένες φορές είναι δύσκολο. Λίγο-πολύ όλοι το έχουμε βιώσει. Και σκέψου να ήσουν celebrity και να ήθελες να κάνεις παρέα με τον πρώην σου; Τα Μέσα οργιάζουν για κάτι τέτοια.

Ωστόσο,

υπάρχουν celebrities που το κάνουν. Παραμένουν φίλοι μετά τον χωρισμό κι εμείς τους χαιρόμαστε.

Celebrities που παρέμειναν φίλοι μετά τον χωρισμό τουςBrad Pitt και Jennifer Aniston

Embed from Getty Images

Δεν θα γινόταν να μην ξεκινήσουμε από αυτό το ζευγάρι που πρόσφατα τα είδαμε σε πολύ γλυκά και τρυφερά τετ α τετ στα SAG Awards. Μετά από 15 χρόνια που έχουν πάρει διαζύγιο, η αγάπη τους δεν έχει πεθάνει και παραμένουν φίλοι.

Angelina Jolie και Billy Bob Thornton

Embed from Getty Images

Η σχέση τους είχε χαρακτηριστεί ως η πιο “τρελή” του Hollywood. Ήταν παντρεμένοι μόλις για 3 χρόνια αλλά η αγάπη μεταξύ τους ήταν ολοφάνερη.

Κατάφεραν να παραμείνουν φίλοι ενώ η Angelina είχε γράψει χαρακτηριστικά πως είναι ο άνδρας που μπορεί να σε κάνει να γελάσεις μέχρι να πονέσει το πρόσωπό σου.

Jennifer Lopez και Marc Anthony

Embed from Getty Images

Ήταν παντρεμένοι για περίπου 10 χρόνια και τώρα διατηρούν καλές σχέσεις. Μάλιστα, πολλές φορές ο Marc αναφέρεται στην J.Lo ως την καλύτερή του φίλη. Όπως κι αν έχει διατηρούν καλές σχέσεις και για το καλό των παιδιών τους!

Ατέλειες των celebrities που ίσως δεν έχεις προσέξει! 

Orlando Bloom και Miranda Kerr

Embed from Getty Images

Το μοντέλο τη Victoria’s Secret και ο ηθοποιός παντρεύτηκαν το 2010. Μετά από τρία χρόνια χώρισαν αλλά συχνά τους βλέπουμε μαζί. Μπορεί όλοι να μιλούν για ένα reunion, μια επανένωση, κάτι αλλά όχι! Παραμένουν φίλοι… κι άλλωστε o Orlando βγαίνει με την Katy Perry.

Demi Moore και Bruce Willis

Embed from Getty Images

Έχουν τρία παιδιά μαζί και ήταν παντρεμένοι για περίπου 15 χρόνια. Πλέον, η Demi Moore και ο Bruce Willis είναι δύο καλοί φίλοι.

Κι αυτό το ζευγάρι είναι επίσης, ένα από τα αγαπημένα μας!

Cameron Diaz και Justin Timberlake

Embed from Getty Images

Η Cameron Diaz και ο Justin Timberlake έβγαιναν για 4 χρόνια πριν ανακοινώσουν τον χωρισμό τους. Ακόμα, και οι δύο συμφώνησαν να παίξουν στην ταινία Bad Teacher, όπου και οι δύο είχαν πρωταγωνιστικούς ρόλους και ένιωθαν αρκετά άνετα μεταξύ τους. Επιπλέον, ο Diaz έχει αναφέρει πως είναι ακόμα καλοί φίλοι με τον Justin.

Δες κι αυτό:

7 ζευγάρια celebrities που αποδεικνύουν ότι ο έρωτας δεν έχει ηλικία!

Το άρθρο Αυτοί είναι οι celebrities που παρέμειναν φίλοι μετά τον χωρισμό τους! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα