Αυτοί είναι οι νικητές του Globetrotters! Έκαναν κατάδυση με καρχαρίες!

12:07 24/12/2019 - Πηγή: iPop

Κέρδισαν με το σπαθί τους, αφού κατάφεραν να φέρουν εις πέρας όλες τις απαιτητικές δοκιμασίες του παιχνιδιού! Ο Χάρης και η Αντελίνα αναδείχθηκαν οι νικητές του Globetrotters, με τους ίδιους να καλούνται να κάνουν κατάδυση με καρχαρίες στην τελευταία δοκιμασία!

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη, νικητές του Globetrotters, κέρδισαν 30.000 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων.

Στο τελευταίο επεισόδιο ο Χάρης και η Αντελίνα προσγειώθηκαν στο Κέιπ Τάουν και έκαναν κατάδυση με καρχαρίες. Στόχος τους ήταν να φέρουν πίσω τη μάσκα, που θα φορούσαν, όπως

τους ζήτησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης, κάτι το οποίο κατάφεραν!

View this post on Instagram

Ποιος είναι τελικά ο μεγάλος νικητής του #GlobetrottersGR; @starchanneltv #StarChannelTv @petrospolychronidis @stelioskritikos @mixail_kritikos @adelina_varthakouri @harryvarthakouris @padelis_vouros @barkas_christos

A post shared by Globetrotters GR (@globetrottersgr) on Dec 23, 2019 at 1:10pm PST

Ο Χρήστος και ο Παντελής απ’ την πλευρά τους ταξίδεψαν στη Νορβηγία και πήγαν για ψάρεμα μουρούνας. Οι δύο σεφ έστησαν μπάρμπεκιου στον δρόμο και ο Χρήστος έψησε ψάρια, ενώ ο Παντελής βούτηξε στα παγωμένα νερά των Νησιών Λοφοτέν.

Ο Στέλιος και ο Μιχαήλ – Άγγελος πήγαν στη Λισαβόνα και η αποστολή του Πέτρου τους έστειλε σε αναζήτηση Ελλήνων και Πορτογάλων, ώστε να παίξουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου, μνεία στον τελικό του Euro 2004, με σκοπό να φέρουν στην Ελλάδα την μπάλα, υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες.

Ο τελικός προορισμός των Globetrotters ήταν η Αθήνα. Αφού ξεκουράστηκαν για λίγο, οι 6 ταξιδιώτες συναντήθηκαν με τον Πέτρο Πολυχρονίδη στο κτήμα Santa Maria και μοιράστηκαν τις μοναδικές εμπειρίες που έζησαν, τις πιο αστείες, αλλά και τις πιο δύσκολες στιγμές τους.

Οι δεύτεροι και οι τρίτοι προσέφεραν από 10.000 ευρώ σε ιδρύματα της επιλογής τους. Ειδικότερα, ο Χρήστος με τον Παντελή στον Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», ενώ ο Στέλιος με τον Μιχαήλ – Άγγελο στην Κιβωτό του κόσμου.

Η στιγμή που ανακοινώθηκαν οι νικητές του Globetrotters:

Το άρθρο Αυτοί είναι οι νικητές του Globetrotters! Έκαναν κατάδυση με καρχαρίες! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα