Αυτός είναι ο λόγος που «Οι Παίχτες» είναι συνεχώς sold out!

18:02 15/12/2022 - Πηγή: iPop

Στον δεύτερό τους χρόνο στο Θεατρο Κιβωτός, «Οι Παίχτες» είναι συνεχώς sold out. Από τύχη βρίσκεις εισιτήριο για την παράσταση που βασίζεται στο έργο του Ν.Β. Γκόγκολ, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κουτλή.

Ποια είναι η υπόθεση;

Σ’ ένα απομακρυσμένο πανδοχείο της Ρωσίας, καταφτάνει ένας δεινός χαρτοπαίχτης, απατεώνας, και πλαστογράφος. Στόχος του, να βρει τα επόμενα θύματά του, και να τα «γδάρει». Αλλά δε θα είναι τόσο απλή υπόθεση. Στο ίδιο πανδοχείο διαμένουν δύο εξίσου δεινοί κομπιναδόροι, που γυρεύουν το ίδιο ακριβώς

πράγμα με τον πρώτο: ένα λαχταριστό, αθώο και, φυσικά, κεφαλαιούχο θύμα. Οι δύο συναντούν τον ένα και σύντομα ενώνουν τις δυνάμεις τους, οδηγώντας την παράσταση σε ένα πανδαιμόνιο γεμάτο μπλόφες, ρίσκο, ανταγωνισμούς, συμμαχίες, εκπλήξεις κι ανατροπές, καθώς στο παιχνίδι μπαίνουν σιγά-σιγά όλοι οι παράξενοι ένοικοι που τριγυρνούν σ’ αυτό το μικρό και ήσυχο πανδοχείο.

View this post on Instagram

A post shared by Θέατρο Κιβωτός (@kivotostheater)

Με τους: Γιάννη Νιάρρο, Βασίλη Μαγουλιώτη, Ηλία Μουλά, Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο, Γιώργος Τζαβάρα,Γιώργο Μπουκαούρη και guest star τον Θέμη Πάνου.

Αξίζουν Οι Παίχτες;

Κατά γενική ομολογία, ναι και με το παραπάνω. Πρόκειται για μια παράσταση με πολύ ευρηματική σκηνοθεσία, εξαιρετικές ερμηνείες, χιούμορ που προκαλεί ξεκαρδιστικό γέλιο, πολύχρωμα κοστούμια και τη μουσική του Αλέξανδρου Δράκου Κτιστάκη να είναι πρωταγωνίστρια. Κριτικοί και κοινό έχουν λατρέψει τη συγκεκριμένη παράσταση και αυτός είναι ο λόγος που είναι συνεχώς sold out!

Info!
Μέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη 20:00, Πέμπτη, Παρασκευή 21:00, Σάββατο 18:00 και 21:00, Κυριακή 19:00/Εισιτήρια: 20€ κανονικό, 17€ φοιτητικό, ΑΜΕΑ, ανέργων, άνω 65 ετών
Προπώληση στη viva.gr
Διεύθυνση: Θέατρο Κιβωτός, Πειραιώς 115, Αθήνα 118 54/ Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 34 27 426

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Αυτός είναι ο λόγος που «Οι Παίχτες» είναι συνεχώς sold out! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα