Ακόμη μία γυναικοκτονία: 81χρονος στη Μεσσήνη σκότωσε τη σύζυγό του με βαριοπούλα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

17:00 8/11/2022 - Πηγή: iPop

Πόσες ακόμα θα θρηνήσουμε; Τα περιστατικά γυναικοκτονιών, κακοποίησης, σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμών όλο και αυξάνονται με τον κατάλογο να μεγαλώνει διαρκώς. Σε αυτή τη λίστα προστέθηκε σήμερα (8/11) μία ακόμη γυναικοκτονία στη Μεσσήνη, με θύμα μία μια 61χρονη, η οποία δολοφονήθηκε άγρια από τον 81χρονο σύζυγό της, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του.

Γυναικοκτονία: Πες την με το όνομά της – Το βίντεο γροθιά στο στομάχι που πρέπει να δεις σήμερα

Συγκεκριμένα, ο δράστης, που σύμφωνα με αναφορές αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται πως τραυμάτισε

θανάσιμα την 61χρονη σύζυγό του.

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες λοιπόν, ο 81χρονος άρπαξε τη βαριοπούλα και ξεκίνησε να χτυπάει την 61χρονη σε όλο της το σώμα ενώ εκείνη κοιμόταν, με αποτέλεσμα να βρει μαρτυρικό θάνατο. Στη συνέχεια, έβαλε τέλος στη ζωή του με μαχαίρι, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας eleftheriaonline.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε δύο παιδιά και ο 81χρονος ασχολούνταν με γεωτρήσεις.

Γυναικοκτονία, μέχρι εδώ!

Γυναικοκτονία στη Μεσσήνη: Όσα κατέθεσε ο γιος για την οικογενειακή τραγωδία 

Σύμφωνε με πληροφορίες της ιστοσελίδας iefimerida, ο γιος του ζευγαριού κατέθεσε στις Αρχές αναφέροντας πως οι γονείς του ήταν αγαπημένοι αλλά φέρονται να είχαν κάποιους καβγάδες μεταξύ τους.

Ο 81χρονος, ψάλτης στην εκκλησία του χωριού, φέρεται να είχε κάποιες ανησυχίες για κάποια μικροπροβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ η 61χρονη ήταν καλά στην υγεία της, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Σε εξέλιξη είναι αυτή τη στιγμή η αστυνομική έρευνα για την υπόθεση. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ακόμη μία γυναικοκτονία: 81χρονος στη Μεσσήνη σκότωσε τη σύζυγό του με βαριοπούλα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ακόμη, 81χρονος, Μεσσήνη,akomi, 81chronos, messini