Αλλάζει ώρα το GNTM!

13:45 25/9/2019 - Πηγή: iPop

Μετά την πρεμιέρα του Λόγω Τιμής που σάρωσε στην τηλεθέαση και τις Άγριες Μέλισσες που έρχονται και αναμένεται να διεκδικήσουν μεγάλο μερίδιο, το GNTM αλλάζει ώρα!

Το GNTM αλλάζει ώρα: Πότε θα το βλέπουμε;

Όπως αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη την Τετάρτη στο Πρωινό, το GNTM αλλάζει ώρα

και συγκεκριμένα θα διαρκεί παραπάνω απ’ ό,τι μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το επεισόδιο της Δευτέρας δεν θα τελειώνει πλέον στις 23:15 αλλά στις 00:00.

Από αυτή τη Δευτέρα αλλάζουν τα δεδομένα για το Λόγω Τιμής ήρθε σφήνα και πήρε νούμερα. Μπαίνουν και οι Άγριες Μέλισσες με άγριες διαθέσεις. Δεδομένου λοιπόν πως ο ανταγωνισμός πιέζει, το GNTM θα είναι 9 με 12

Σημειώνεται πως οι Άγριες Μέλισσες κάνουν πρεμιέρα την Κυριακή και θα προβάλλονται Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:45. Το GNTM αλλάζει ώρα προκειμένου να «χτυπήσει» και τα προγράμματα των άλλων καναλιών που προβάλλονται 23:00-00:00.

Ρεκόρ τηλεθέασης στο Bootcamp

Πάντως, προς το παρόν το GNTM σαρώνει στο prime time.

Την Τρίτη, με το πρώτο επεισόδιο του Bootcamp, το GNTM σημείωσε 30,3% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό, ενώ στις γυναίκες 18-24 ετών το reality έφτασε στο 66,8%! Στο σύνολο σημείωσε 20,6%.

Απ’ την άλλη, πολύ καλά ποσοστά τηλεθέασης σημειώνουν οι σειρές του ΑΝΤ1 με το «Αν ήμουν πλούσιος» να βρίσκεται στο 15% στο δυναμικό κοινό και το «Πέτα τη φριτέζα» στο 19%.

Αρκετά καλά ποσοστά στο δυναμικό κοινό συγκέντρωσε και η επανάληψη της «Μουρμούρας» στον ALPHA με 14% ενώ ο «Έρωτας μετά» βρίσκεται στο 17%. Όσο για τις «8 Λέξεις» του ΣΚΑΪ, βρέθηκαν στο 11,4%.

Δες το trailer του επόμενου επεισοδίου:

Δες όσα έγιναν στην πρώτη δοκιμασία του Bootcamp:

GNTM: Ο σοβαρός τραυματισμός κοπέλας και η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση | Videos

Το άρθρο Αλλάζει ώρα το GNTM! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα