Αν μας ακούσεις τις φετινές γιορτές δεν θα πάρεις ούτε γραμμάριο- Tips που θα σε βοηθήσουν

17:37 7/12/2016 - Πηγή: iPop

Η αντίστροφη μέτρηση για την περίοδο των εορτών έχει ήδη ξεκινήσει κι εσύ από τώρα ακυρώνεις μερικές από τις εξόδους γιατί φοβάσαι πως θα το ρίξεις έξω και θα παχύνεις. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις. Τα μόνα πράγματα που οφείλεις να κάνεις είναι δύο, πρώτον να βάλεις στον εαυτό σου όρια και δεύτερον να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας.

Τι πρέπει να κάνεις αν δεν θες την περίοδο των εορτών να παχύνεις;Πριν τις γιορτές ανέβα στη ζυγαριά: Πριν ξεκινήσεις να βγαίνεις, να γλεντάς και να κάνεις παρασπονδίες … ζυγίσου. Αν το κάνεις θα ξέρεις
πόσο ακριβώς είναι το βάρος σου και έτσι θα πεις στον εαυτό σου τις «δύσκολες στιγμές» πως πρέπει να σταματήσεις να τρως.
Μην μείνεις νηστική όλη μέρα: Αν όλη την ημέρα δεν έχεις φάει κάνεις το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς. Αυτό σημαίνει, πως όταν φας η ποσότητα θα είναι σαφώς μεγαλύτερη.
Βάλε την τροφή σου σε μικρό πιάτο: Μην παραφορτώνεις το πιάτο σου και επέλεξε καλύτερα ένα πιάτο μικρού μεγέθους. Αν το κάνεις θα μειώσεις σίγουρα την ποσότητα του φαγητού, οπότε θα έχεις να προσέξεις μόνο την ποιότητα.

The post Αν μας ακούσεις τις φετινές γιορτές δεν θα πάρεις ούτε γραμμάριο- Tips που θα σε βοηθήσουν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα