Αν ψάχνεις τον κλόουν των σκυλιών τότε αυτό που θες είναι ένα Bull terrier

14:12 19/12/2020 - Πηγή: iPop

Τα Bull terrier είναι ίσως η πιο αστεία ράτσα σκύλων. Αν ψάχνεις τον κλόουν των σκυλιών τότε χωρίς καμία αμφιβολία χρειάζεσαι στη ζωή σου ένα Bull terrier!

Bull terrier: o κλόουν των σκυλιών

Τα Bull terrier είναι εκείνα τα σκυλιά που ίσως δε θα συναντήσεις πολύ συχνά έξω στις σκυλοβόλτες όμως άπαξ και έρθεις σε επαφή με ένα ενδέχεται να γίνει ο έρωτας της ζωής σου. Είναι εκείνα τα σκυλάκια τα οποία έχουν χαρακτηριστεί από πολλούς ως

άσχημα καθώς δεν μοιάζουν με αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στους σκύλους. Το κεφάλι τους έχει ένα ιδιαίτερο σχήμα και λόγω αυτού έχει ακουστεί ακόμα και ότι έχουν έρθει σε μετωπική σύγκρουση ακόμα και με λεωφορείο!

Πρόκειται για ένα αρκετά ιδιαίτερο είδος. Η μορφή του μπορεί να σε κάνει να τρομάξεις καθώς το στόμα του θυμίζει λίγο τα σαγόνια του καρχαρία και εξαιτίας αυτού αν “φοβάσαι” έστω και λίγο τα σκυλιά ενδέχεται να μην είναι η ράτσα που θα έπαιρνες. Έχοντας όμως ένα Bull terrier στο σπίτι θα σου πω ότι κάθε μέρα είναι μία μοναδική, ξεκαρδιστική και ολοκαίνουρια εμπειρία ζωής. Αν δε σε πείθω… Θα σε πείσουν σίγουρα τα παρακάτω video!

Σε αυτή την εποχή και σε οποιαδήποτε άλλη δυσκολία θα είναι δίπλα σου ή πίσω σου ή ακόμα και πάνω σου! Θα κρύβονται πίσω από την κουρτίνα, θα μπαίνουν μέσα στο μπολ τους για να σου δείξουν ότι πεινάνε και θα στροφογυρίζουν θυμίζοντας σου το δαίμονα της Ταζμανίας!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αν ψάχνεις τον κλόουν των σκυλιών τότε αυτό που θες είναι ένα Bull terrier εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα