Άνδρες σας έχουμε την απάντηση: Σε τόσες γυναίκες αρέσουν kinky καταστάσεις!

18:41 25/4/2017 - Πηγή: iPop

Φίλε άνδρα, σε καταλαβαίνουμε απόλυτα και σου δίνουμε κάθε δίκαιο! Δεν είναι δυνατό να γνωρίζεις απ’ την πρώτη στιγμή εάν η γυναίκα που έχεις απέναντί σου είναι του πιο ήρεμου σεξ ή προτιμάει kinky καταστάσεις! Και είναι λογικό να είσαι μετρημένος στις κινήσεις σου τις πρώτες φορές, υπό τον φόβο μην κάνεις κάτι το οποίο δεν της αρέσει.

Μην αγχώνεσαι, όμως, γιατί σήμερα θα ρίξουμε λίγο «φως» στην υπόθεση του λεγόμενου «σκληρού σεξ», αφού θα σου παρουσιάσουμε στοιχεία τα οποία μπορείς να έχεις κατά νου την

επόμενη φορά. Φυσικά, κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και πρέπει να συζητάς μαζί της τις επιθυμίες και τα όριά της, όμως, αξίζει να ρίξεις μια μάτια στο τι λένε οι έρευνες!

Όπως εξηγούν οι σεξολόγοι, το ν’ αρέσει σε κάποια γυναίκα το σκληρό σεξ δεν σημαίνει τίποτα κακό. Οι δαγκωματιές, οι γρατζουνιές κι η πίεση που προκαλεί πόνο ως ένα βαθμό, διεγείρουν πολλές γυναίκες.

Επιπλέον, υπάρχουν περιοχές του εγκεφάλου, όπου οι αντιδράσεις του πόνου και η σεξουαλική διέγερση αλληλεπικαλύπτονται!

Σε έρευνα που έγινε απ’ το Women’s Health, το 62% των γυναικών δήλωσαν πως ένιωσαν ικανοποίηση όταν ο σύντροφός τους τους τράβηξε τα μαλλιά, ενώ ένα 60% δήλωσε πως τους άρεσε όταν ο άνδρας πήρε τον απόλυτο έλεγχο.

Η έρευνα διαπίστωσε και κάτι άλλο αξιοπρόσεκτο: Ότι σήμερα είναι κατά 23% πιο πιθανό μια γυναίκα να δηλώσει πως της αρέσουν πράγματα που σχετίζονται με το BDSM σε σύγκριση με το 2013.

Γι’ αυτό εμείς θα προτείνουμε σε κάθε αναγνώστη ανεξαρτήτως φύλου, να συζητάει πάντα με το σύντροφό του για τις προτιμήσεις του πάνω στο σεξ, χωρίς ντροπή και χωρίς φόβο!

The post Άνδρες σας έχουμε την απάντηση: Σε τόσες γυναίκες αρέσουν kinky καταστάσεις! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα