Απίστευτα λαχταριστή συνταγή! Μπορείς να φτιάξεις σπιτικό Twix, με 3 υλικά χωρίς ψήσιμο!

15:20 17/9/2020 - Πηγή: iPop

Ένα απ’ τα αγαπημένα μας γλυκά των παιδικών μας χρόνων φτάνει στα όρια της “απομυθοποίησης” όταν αντιλαμβάνεσαι ότι πραγματικά αποτελείται από 3 βασικά υλικά και μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου! Η συνταγή για Twix είναι τόσο απλή που πραγματικά δεν θα θέλεις να ξαναπάρεις το συσκευασμένο.

Αυτή η συσκευασμένη μπάρα σοκολάτας αποτελείται από μπισκότο, καραμέλα και σοκολάτα και θα εντυπωσιαστείς με

το πόσο νόστιμη μπορείς να τη φτιάξεις και μόνος σου.

Βρήκαμε ένα video στο TikTok που δείχνει στα γρήγορα τη συνταγή, την αποστηθίσαμε, μπήκαμε στην κουζίνα, την φτιάξαμε και την απολαύσαμε!

Τα υλικά για τη συνταγή για Twix:500 γρ. σοκολάτα γάλακτος1 πακέτο μπισκότα της επιλογής σου1 ζαχαρούχο γάλα ή έτοιμη καραμέλα μάρκας της επιλογής μαςΠώς θα φτιάξεις τη συνταγή για Twix;Για να φτιάξουμε την καραμέλα ή αλλιώς το Dulce de leche, αφαιρούμε την ετικέτα απ’ το ζαχαρούχο, κάνουμε στο πάνω μέρος δύο μικρές τρύπες και το βυθίζουμε σε νερό που βράζει.Προσοχή, δεν πρέπει το νερό να φτάνει μέχρι πάνω, καθώς θα μπει μέσα στη συσκευασία.Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία κι αφήνουμε για 3-4 ώρες. Συμπληρώνουμε νερό όποτε χρειάζεται. Έτοιμη καραμέλα μας.Λιώνουμε τη σοκολάτα στο φουρνάκι μικροκυμάτων.Φτιάχνουμε τις μπάρες, απλώνοντας καραμέλα πάνω στα μπισκότα (μπορούμε είτε να φτιάξουμε απευθείας ατομικές μερίδες, είτε να φτιάξουμε ένα ταψί και να κόψουμε στη συνέχεια τις μπάρες σοκολάτας), και αμέσως μετά τα βουτάμε στην λιωμένη σοκολάτα.Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες κι απολαμβάνουμε! Μπορούμε να βάλουμε και έξτρα καραμέλα από πάνω.Δες τη συνταγή και σ’ αυτό το TikTok video: @wallaabueid

No bakeLotus biscoff TWIX bars!

Keywords
Τυχαία Θέματα