Από την Δευτέρα ξανά στους δρόμους τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

12:49 27/11/2016 - Πηγή: iPop

Από την Δευτέρα ξανά στους δρόμους τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ καθώς μετά τις δεσμεύσεις του Αλέξη Τσίπρα οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ αποφάσισαν να σταματήσουν την επίσχεση εργασίας.

Μετά τη δέσμευση του Πρωθυπουργού από τη Θεσσαλονίκη,

ότι τη Δευτέρα θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, πραγματοποιήθηκε συνέλευση το πρωί της Κυριακής, στο Εργατικό Κέντρο, όπου και αποφασίστηκε να σταματήσουν την επίσχεση εργασίας.

Στην συνέλευση κατατέθηκαν τρεις προτάσεις:

Να συνεχιστεί κανονικά η επίσχεση εργασίας. Να συνεχίσουν με στάσεις εργασίαςΝα αφήσουν χρονικό περιθώριο τριών ημερών στον πρωθυπουργό, με εξουσιοδότηση της Γ.Σ. προς το Διοικητικό Συμβούλιο, να αποφασίσει την επανέναρξη της επίσχεσης, σε περίπτωση που δεν δοθεί λύση.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Δ. Τσερμενίδης, τάχθηκε υπέρ της τρίτης πρότασης, όπως και η πλεοψηφία του σωματείου και τελικά ήταν και η πρόταση που επικράτησε στην ψηφοφορία της γενικής συνέλευσης.

Να θυμίσουμε ότι χθες ο Υπουργός Μεταφορών μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των φορέων της Θεσσαλονίκης υπό τον πρωθυπουργό άφησε αιχμές σε βάρος της διοίκησης του ΟΑΣΘ για το ότι οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι ενώ παράλληλα χαρακτήρισε υπερβολική την αντίδραση των εργαζομένων για επίσχεση.

The post Από την Δευτέρα ξανά στους δρόμους τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα