Από το κοντό καρέ μέχρι τα γνωστά σε όλες μας curtaing bangs, αυτά είναι τα κορυφαία hair trends που είναι το απόλυτο must για το 2023

16:19 14/1/2023 - Πηγή: iPop

Αν το 2022 είχε να κάνει με το να πειραματιστούμε με διάφορα στυλ που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ πριν, ποιες θα είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά το 2023; Λοιπόν, το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε την ίδια παιχνιδιάρικη προσέγγιση στα μαλλιά μας, δοκιμάζοντας νέα κοψίματα, χρώματα, κόλπα styling, φόρμουλες και αξεσουάρ σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουμε ξανά τον εαυτό μας.

Το μήκος τείνει να γίνει πιο κοντό, σύμφωνα με τις προβλέψεις του

Pinterest για το 2023, το οποίο υπόσχεται κοντές πλεξούδες και ψιλοκομμένες φράντζες. Αλλά για όσες δεν μπορούν να αποχωριστούν τα μακριά τους μαλλιά, το φιλαριστό look παραμένει in.

Οι τάσεις στα μαλλιά που προτείνουν για σένα οι celebrities!

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες τάσεις στα μαλλιά 2023Το κόψιμο “C”

Το κούρεμα σε σχήμα «C» θα το βλέπουμε παντού το 2023. Είναι μια εξέλιξη του look της δεκαετίας του ’70 και του ’90. Δίνει ένα πιο στρογγυλεμένο, ισορροπημένο κούρεμα που εξακολουθεί να είναι fun στο χτένισμα, αλλά τα μαλλιά έχουν πιο στρογγυλεμένα σχήματα και καμπύλες. Το μπόνους; Κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά.

View this post on Instagram

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale)

Mix ‘n match cuts

Μια μεγάλη τάση για το 2023 είναι ότι οι γυναίκες αρχίζουν να συνδυάζουν διαφορετικά κουρέματα, πιο κοντό μπροστά, πιο μακριά πίσω. Υπάρχει μια πραγματική τάση μίξης και ταιριάσματος. Θα δούμε πολλά στυλ της δεκαετίας του ’70 και του ’90 να συνδυάζονται παίρνοντας τα καλύτερα looks και των δύο εποχών. Τα κουρέματα έχουν εξελιχθεί, παίρνοντας τα καλύτερα κομμάτια από κάθε δεκαετία και φτιάχνοντας μια ανανεωμένη εκδοχή τους.

Θεωρείς βαρετά τα ολόισια μαλλιά σου; – Το hair inspiration που χρειάζεσαι και θα μεταμορφώσει το look σου

View this post on Instagram

A post shared by leia (@artdr3am)

Κοντό καρέ

Τα κοντά μαλλιά θα είναι για άλλη μια χρονιά στο προσκήνιο. Θα δούμε πολλά pixie κοψίματα, κοντά καρέ, κρόσσια και στυλ αυτής της ποικιλίας. Η ανάγκη για μια νέα αρχή και το πάτημα του κουμπιού επαναφοράς μετά από δύο δύσκολα χρόνια θα εκδηλωθεί στην επιθυμία να κόψουμε τα μαλλιά μας.

View this post on Instagram

A post shared by HAIR (@brianacisneros)

Layers

Δεν πίστευες ότι θα ξεχάσουμε τα φιλαριστά μαλλιά, σωστά; Παραμένει η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά αυτή τη στιγμή, καθώς περιλαμβάνει μια πληθώρα από δεκάδες χτενίσματα που γίνονται viral. Το καλύτερο είναι ότι μπορούμε να προσαρμόσουμε τις στρώσεις στα μέτρα μας και στο στυλ μας είτε είναι πιο minimal, είτε είναι και ογκώδες.

Hair Color Trends: Ο απόλυτος οδηγός από έναν ειδικό για τα 5 χρώματα στα μαλλιά που θα βλέπεις παντού αυτόν τον χειμώνα!

View this post on Instagram

A post shared by Miami / LA Haircuts (@lindsayshair)

Curtain bangs

Για εσένα που δεν θες να επισκέπτεσαι συνέχεια το κομμωτήριο και ψάχνεις ένα hair look που θα σου προσφέρει ελευθερία και πλήθος πειραματισμών, τα 70s “curtain bangs” σε καλούν να τα δοκιμάσεις. Όσο για το πώς να τα κάνεις σωστά, θα πρέπει να ξεκινούν στη μέση μεταξύ των φρυδιών και της μύτης, αλλά να έχουν μεγαλύτερο μήκος στα πλάγια. Είναι εντυπωσιακά αλλά με έναν ανέμελο τρόπο, που σου δίνει την ευκαιρία να πειραματιστείς είτε έχεις σγουρά είτε ίσια ή σπαστά μαλλιά. Το μυστικό που τα κάνει τόσο ευέλικτα κρύβεται στο γεγονός ότι σου δίνουν πολλές επιλογές styling.

View this post on Instagram

A post shared by Zuzia (@zuziaa.m)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Από το κοντό καρέ μέχρι τα γνωστά σε όλες μας curtaing bangs, αυτά είναι τα κορυφαία hair trends που είναι το απόλυτο must για το 2023 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
2023,