Αποχωρήσεις απ’ το Καλό Μεσημεράκι

10:28 29/7/2020 - Πηγή: iPop

Αποχωρήσεις απ’ το Καλό Μεσημεράκι, με τη νέα σεζόν να βρίσκει τον Νίκο Μουτσινά χωρίς δύο απ’ τους συντελεστές της εκπομπής.

Oι αποχωρήσεις απ’ το Καλό Μεσημεράκι

Όπως μάθαμε, ο floor manager Στέλιος Κλόνος αποχωρεί από το «Καλό Μεσημεράκι», με τον ίδιο να κάνει την ανακοίνωση μέσα απ΄ό τα social media, αναρτώντας μια σειρά από φωτογραφίες με τον παρουσιαστή και την ομάδα της εκπομπής.

Πρόκειται

για την δεύτερη αποχώρηση απ’ την εκπομπή, καθώς είχε προηγηθεί αυτή του σκηνοθέτη Δημήτρη Γιαχνή, ο οποίος πλέον ανήκει στο δυναμικό του Alpha και ήδη εργαζεται για την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργιου.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν φήμες και για τρίτη αποχώρηση. Συγκεκριμένα, ακούγεται έντονα και η μεταγραφή του υπευθύνου των social media της εκπομπής, Φίλιππου Ιωάννου, σε αυτή της Δανάης Μπάρκα στο MEGA για ρόλο πλέον μπροστά από την κάμερα.

Το πολλά υποσχόμενο teaser

Πάντως, όλα δείχνουν πως, παρά τις αποχωρήσεις, η εκπομπή θα επιστρέψει φουλ ανανεωμένη και με ανεβασμένη διάθεση!

Πρόσφατα, είδαμε το teaser της νέας σεζόν, το οποίο είναι απολαυστικό! Στο video αρχικά βλέπουμε ορισμένα καλοκαιρινά αξεσουάρ-παιχνίδια σκορπισμένα στο πάτωμα, λίγο πιο εκεί ένα πόδι, το οποίο μάλλον ανήκει στη Βάνια και πιο δίπλα τη Χρυσή Τηλεόραση. Ποιος αποκαλύπτεται στο τέλος; Φυσικά, ο Νίκος Μουτσινάς!

View this post on Instagram

Τι έχει συμβεί?

Keywords
Τυχαία Θέματα