Αποκάλυψη σοκ! Οι πλούσιοι πρόσφυγες μπορούν να ταξιδέψουν στην κεντρική Ευρώπη χωρίς να τους εμποδίζουν οι φράχτες

09:44 21/4/2016 - Πηγή: iPop

Σε μια αποκάλυψη βόμβα σχετικά με τους πλούσιους πρόσφυγες προέβη η βρετανική εφημερίδα, Daily Mail, και τους άφησε όλους άφωνους. Όπως επισημαίνει σε σχετικό της ρεπορτάζ το οποίο επικαλείται ομολογία διακινητή ακόμα και τα κλειστά σύνορα δεν μπορούν να βάλουν φρένο σε όσους έχουν να διαθέσουν 10.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας, ένας διακινητής ο οποίος δεν ξεκαθαρίζεται αν είναι Έλληνας ή αν χρησιμοποιεί αυτό το όνομα λόγω των συχνών «συναλλαγών» του με την Ελλάδα

είπε:

Οι πλούσιοι πρόσφυγες μπορούν να φτάσουν στον προορισμό τους χωρίς να τους εμποδίσει κανείς

Σύμφωνα μάλιστα με το σχετικό δημοσίευμα, στην Αθήνα αλλά και στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν κυκλώματα διακινητών τα οποία ασχολούνται μόνο με τους πλούσιους πρόσφυγες από την Συρία, το Αφγανιστάν και το Ιράν. Με κόστος 10.000 ευρώ το άτομο μπορούν να τεθούν σε εφαρμογή τα «all inclusive» ταξιδιωτικά πακέτα τα οποία περιλαμβάνουν την μέσω Βουλγαρίας άφιξή των προσφύγων στην Ελλάδα ή από την Τουρκία την άφιξή τους στα ελληνικά νησιά.

Εν συνεχεία τους δίνονται τα απαραίτητα πλαστά έγγραφα και συνεχίζουν το ταξίδι τους με ιδιωτικά σκάφη, με λεωφορεία ή και με αεροπλάνα σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Όπως τονίζει την εφημερίδα ο διακινητής:

Οι πλούσιοι πρόσφυγες έχουν ως τελικό προορισμό, συνήθως, την Γερμανία, την Σουηδία ή ακόμα και το Ηνωμένο Βασίλειο

Για το εν λόγω ζήτημα στην ίδια εφημερίδα μίλησε και ένας άνδρας της αστυνομίας από την Βόρεια Ελλάδα ο οποίος τόνισε:

Η Βόρεια Ελλάδα είναι ο δρόμος που χρησιμοποιείται από διακινητές από χώρες όπως είναι η Ελλάδα, η Τουρκία και τα Σκόπια, για να περάσουν τους πρόσφυγες έξω από την χώρα στη Βόρεια Ευρώπη. Αυτό συνέβαινε επί χρόνια και συμβαίνει κάθε μέρα. Χρέωναν 1.500 ευρώ το άτομο, αλλά τώρα η τιμή έχει ανέβει

photo:Reuters

The post Αποκάλυψη σοκ! Οι πλούσιοι πρόσφυγες μπορούν να ταξιδέψουν στην κεντρική Ευρώπη χωρίς να τους εμποδίζουν οι φράχτες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα