Απόλαυσε τα αγαπημένα σου burritos ακόμα και το πρωί – Το πιο εύκολο και γευστικό πρωινό σε 15 λεπτά!

15:51 13/1/2022 - Πηγή: iPop

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και ποτέ δε θα πρέπει να το παραλείπεις! Πρέπει να τρως ένα πλούσιο πρωινό, το οποίο θα σε γεμίζει ενέργεια και θα σε κρατά σε εγρήγορση όλη την ημέρα. Γι’ αυτό κι εμείς σήμερα σου ετοιμάσαμε την πιο γευστική επιλογή! Συνταγή για burritos! Εύκολα, γρήγορα και γεμάτα θρεπτικά συστατικά!

Μοιάζει με μπουρίτο αλλά είναι αυγό! Και είναι πεντανόστιμο!

Τα υλικά που θα χρειαστείς για τη συνταγή για burritos:Τορτίγιες

Για το Scramble:

1 κουταλιά της σούπας λάδι5 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες395 g τόφου, σπασμένα1 κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά1
κουταλάκι του γλυκού πάπρικα½ κουταλάκι του γλυκού νιφάδες κόκκινης πιπεριάς¼ φλιτζάνι μαγιά (35 γρ.)¼ φλιτζάνι ζωμός λαχανικών (60 mL)καυτερή σάλτσα, προαιρετικά

Προιρετικό γέμισμα

κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους και ψημένοφρέσκο σπανάκι, μαγειρεμένοντομάτα, κομμένη σε φέτες και ψημένημαύρο φασόλι, προαιρετικάπιπεριά ψιλοκομμένη και ψημένημανιτάρια, ψιλοκομμένα και μαγειρεμέναεναλλακτικό κρέας φυτικής προέλευσης, μαγειρεμένοφασόλι pintoπατάτα, ψιλοκομμένη και ψημένηγλυκοπατάτα, ψιλοκομμένη και ψημένη2 φλιτζάνια καλαμπόκι (350 γρ.)

Φτιάξε σπιτικές τορτίγιες! Σου έχουμε τη συνταγή

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Σε ένα μέτριο τηγάνι, πρόσθεσε το λάδι και το σκόρδο και μαγείρεψε μέχρι το σκόρδο να ροδίσει ελαφρά. Πρόσθεσε το τόφου και ανακάτεψεΠρόσθεσε τον κουρκουμά, την πάπρικα, τις νιφάδες κόκκινης πιπεριάς και τη θρεπτική μαγιά και ανακάτεψε μέχρι να ενωθούνΠρόσθεσε το ζωμό λαχανικών και μαγείρεψε μέχρι να απορροφηθεί από το τόφουΡίξε καυτερή σάλτσα αν θέλειςΡίξε λίγο από το scramble στο κέντρο μιας τορτίγιας και πρόσθεσε όποια γέμιση θέλειςΣΗΜΕΙΩΣΗ: Άφησε άφθονο χώρο στις άκρες, διαφορετικά τα υλικά θα χυθούν όταν διπλωθούνΔίπλωσε την αριστερή και τη δεξιά πλευρά της τορτίγιας προς το κέντρο και μετά κύλησε το κάτω μέρος (το άκρο που βρίσκεται πιο κοντά σου) προς τα πάνωΒρέξε μια χαρτοπετσέτα και τύλιξέ την γύρω από το burrito, μιμούμενη το δίπλωμα του ίδιου του burrito.Κάνε το ίδιο με μία λαδόκολλαΤοποθέτησε τα μπουρίτο σου σε μια πλαστική σακούλα και κατάψυξέ τα μέχρι το πρωίΌταν είσαι έτοιμη να φάς, βγάλε ένα από τα μπουρίτο, αφαίρεσε τη λαδόκολλα και την χαρτοπετσέτα και βάλε το μπουρίτο στο φούρνο μικροκυμάτων για 3 λεπτά.Άφησέ το να κρυώσει για 1 λεπτό. Καλή απόλαυση!

Σαλάτα με μαύρα φασόλια και αβοκάντο: Η υγιεινή νηστίσιμη επιλογή για ένα light βραδινό

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Απόλαυσε τα αγαπημένα σου burritos ακόμα και το πρωί – Το πιο εύκολο και γευστικό πρωινό σε 15 λεπτά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα