«Άρχισα να αρρωσταίνω πάρα πολύ. Νοσηλεύτηκα με αναφυλαξία»: Η Halsey μιλά για τα προβλήματα υγείας μετά την εγκυμοσύνη στην πιο ειλικρινή της ανάρτηση

17:41 12/5/2022 - Πηγή: iPop

Η Halsey άνοιξε την καρδιά της και μίλησε ειλικρινά για όλα τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, με μία αποκαλυπτική δημοσίευση στο Instagram, δίνοντας έμπνευση σε όλες τις μανούλες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινότητά τους ή έρχονται αντιμέτωπες με πολλαπλά προβλήματα υγείας μετά τη γέννα τους.

Φορώντας ένα μόνιτορ καρδιάς, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram Story μία ανάρτηση, λέγοντας ότι πρόσφατα «είχε νοσηλευτεί

για αναφυλαξία».

«Προφανώς και η υγεία μου έχει αλλάξει πολύ από τότε που έμεινα έγκυος και γέννησα. Άρχισα να αρρωσταίνω πάρα, πάρα πολύ… Νοσηλεύτηκα με αναφυλαξία αρκετές φορές, και μου συνέβησαν κι άλλα πράγματα».

Όμως, η 27χρονη εξακολουθεί να είναι «ενθουσιασμένη και σίγουρη» για την επόμενη περιοδεία της. Αντλεί την δύναμή της από τον γιο της και τις μικρές χαρές της καθημερινότητας.

Κυκλοθυμία στην εγκυμοσύνη: Τι είναι και πώς να απαλλαγείς από τα αρνητικά συναισθήματα που σε κυβερνούν;

Η Halsey έχει μιλήσει στο παρελθόν για τους αγώνες της με την ενδομητρίωση στο παρελθόν, η οποία είναι μια πάθηση που επηρεάζει μία στις 10 γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κατά την ενδομητρίωση κύτταρα όπως αυτά στην επένδυση της μήτρας βρίσκονται αλλού στο σώμα, όπως το έντερο, τις ωοθήκες ή την ουροδόχο κύστη.

Halsey – Προβλήματα υγείας: «Ψάχνοντας για τη βασική αιτία»

Αφού επισκέφτηκε πολλούς γιατρούς, η τρεις φορές υποψήφια για Grammy, υποστηρίζει ότι διαγνώστηκε με διαφορετικές παθήσεις.

«Αναζητούσα τις απαντήσεις για να βρω την αιτία πίσω από μερικά από αυτά τα πράγματα, που μπορεί να είναι και αυτοάνοσο νόσημα. Και ξέρω πως είχα αυτοάνοσα για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, ειδικά λόγω της ενδομητρίωσης».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη halsey (@iamhalsey)

Εγκυμοσύνη και αλλαγές στον εγκέφαλο που δε φαντάζεσαι!

Η Halsey έχει μιλήσει ανοιχτά για την υγεία της κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Παρακάτω είναι οι ασθένειες με τις οποίες έχει διαγνωστεί:

Τα σύνδρομα Ehlers-Danlos (EDS) είναι μια ομάδα σπάνιων κληρονομικών καταστάσεων που επηρεάζουν τον συνδετικό ιστό που παρέχει υποστήριξη στο δέρμα, τους τένοντες, τους συνδέσμους, τα αιμοφόρα αγγεία, τα εσωτερικά όργανα και τα οστά.Το σύνδρομο Sjogren είναι μια κατάσταση που επηρεάζει μέρη του σώματος που παράγουν υγρά, όπως δάκρυα και σάλιo.Σύνδρομο ενεργοποίησης μαστοκυττάρων, μια κατάσταση κατά την οποία μπορεί να υπάρξουν επαναλαμβανόμενα επεισόδια των συμπτωμάτων της αναφυλαξίας – αλλεργικά συμπτώματα όπως κνίδωση, οίδημα, χαμηλή αρτηριακή πίεση, δυσκολία στην αναπνοή και σοβαρή διάρροια.Σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας (POTS), το οποίο είναι μια μη φυσιολογική αύξηση του καρδιακού ρυθμού που εμφανίζεται μετά από καθιστή ή όρθια στάση. Μερικά τυπικά συμπτώματα περιλαμβάνουν ζάλη και λιποθυμία. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη halsey (@iamhalsey)

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια, η οποία καλωσόρισε το πρώτο της παιδί, Ender, τον Ιούλιο του περασμένου έτους, είπε ότι τα συμπτώματά της είχαν «επιδεινωθεί» από την εγκυμοσύνη, σκοπεύει, όμως, να συνεχίσει την περιοδεία της αυτό το καλοκαίρι, με ημερομηνίες που περιλαμβάνουν εμφανίσεις στα φεστιβάλ Reading και Leeds, αλλά λέει ότι βρίσκεται «σε μία κατάσταση θεραπείας», καθώς κάνει πρόβες.

«Δε θέλω να σας ανησυχώ», είπε. «Κάνω τη θεραπεία μου τώρα» και δήλωσε ενθουσιασμένη για όσα έρχονται στην καριέρα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη halsey (@iamhalsey)

Διάσημες μαμάδες πριν και μετά την εγκυμοσύνη! | Photos

Η Halsey είναι μία από τις πολύ λίγες διάσημες γυναίκες που μιλούν ειλικρινά για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν, ενώ παράλληλα παρουσιάζουν μία ρεαλιστική εικόνα της εγκυμοσύνης. Επιλέγει να ανοίγει την καρδιά της, να μιλά ανοιχτά για τις ιστορίες της και να βρίσκεται δίπλα στο πλευρό των γυναικών που το έχουν πραγματικά ανάγκη, υπενθυμίζοντάς τους πως η δύναμή τους βρίσκεται μέσα τους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Άρχισα να αρρωσταίνω πάρα πολύ. Νοσηλεύτηκα με αναφυλαξία»: Η Halsey μιλά για τα προβλήματα υγείας μετά την εγκυμοσύνη στην πιο ειλικρινή της ανάρτηση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρχισα, Νοσηλεύτηκα, Halsey,archisa, nosileftika, Halsey