Χρεώνοντας τα τηλέφωνα με καπάκια

17:00 9/5/2014 - Πηγή: iPop

Κάθε μέρα, χιλιάδες εργάτες της Νότιας Ασίας φθάνουν στο Ντουμπάι για να εργαστούν ώστε να έχουν ένα καλύτερο μέλλον οι ίδιοι, για να υποστηρίξουν την οικογένειά τους και να παρέχουν καλύτερη εκπαίδευση για τα παιδιά τους πίσω στο σπίτι. Οι περισσότεροι κάνουν μεγάλα διαστήματα να ακούσουν τις φωνές των δικών τους ανθρώπων καθώς με ένα μέσο εισόδημα $6 ανά ημέρα, θα πρέπει να δίνουν μέχρι και $0.91/λεπτό για να πάρουν τηλέφωνο σπίτι τους. Γεγονός που καθιστά σχεδόν αδύνατο να συνδεθούν με τις οικογένειές τους σε τακτική βάση .

Αυτός είναι ο λόγος που γνωστή εταιρεία

αναψυκτικών, δημιούργησε το Hello Happiness. Ουσιαστικά, δίνει την ευκαιρία στο κόσμο να μιλάει με τις οικογένειες τους, χρεώνοντας τα τηλέφωνα με καπάκια. Στους συγκεκριμένους τηλεφωνικούς θαλάμους βάζεις ένα καπάκι και μπορείς να κάνεις μία διεθνή κλήση για 3 λεπτά.

Πριν προλάβεις να σκεφτείς πως οι άνθρωποι θα πληρώνουν για το αναψυκτικό, οπότε πάλι θα πληρώνουν έμμεσα την κλήση, θα σου πούμε ότι θα πληρώνουν αλλά πολύ μικρότερο αντίτιμο. Από ό, τι βλέπουμε στο video, τα καπάκια είναι από μπουκάλια των 500 ml, τα οποία κοστίζουν περίπου 2,5 AED = $0.68 για 3 λεπτά σε σύγκριση με $0.91 που είναι η χρέωση για 1 λεπτό.

The post Χρεώνοντας τα τηλέφωνα με καπάκια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα