Χρόνια πολλά ipop.gr! O… αναβλητικός σου

17:47 8/10/2021 - Πηγή: iPop

Χθες, 7 Οκτωβρίου, τα media και γενικά το ίντερνετ είχαν την τιμή να γιορτάζουν για τα 10 χρόνια ipop.gr, με εμένα να απουσιάζει από αυτή τη γιορτή γιατί η λέξη «αναβολή» είναι πολύ ψηλά στο λεξιλόγιο μου και με χαρακτηρίζει – καλώς ή κακώς – σαν άνθρωπο.

Γενικά είμαι ένα άτομο που δεν τα πήγαινε καλά με γιορτές, επετείους, γενέθλια κ.ο.κ. Πάντα είχα κάποιον να μου υπενθυμίζει γιορτές κοντινών μου ανθρώπων και το Facebook

(να ΄ναι καλά ο Μαρκ) να με ενημερώνει καθημερινά για τα γενέθλια των φίλων μου.

Όσο, όμως, και να με βοηθούσαν φίλοι και social στο παραπάνω «πρόβλημά» μου, εγώ συνέχεια με ένα μαγικό τρόπο στο εκάστοτε άτομο που είχε γιορτή ή γενέθλια ευχόμουν στο… παρά πέντε ή και την επόμενη μέρα – καλή ώρα όπως τώρα -. Πάντα λεώ «θα πάρω πιο μετά», «θα κάνω ανάλογο story πιο μετά» και η ιστορία επαναλβάνεται!

Ας μην μακρηγορώ, όμως, τα 10 χρόνια ipop.gr πράγματι αποτελούν ορόσημο site και παρακάτω θα μάθετε τι είναι για μένα αυτό το site. Να πούμε και κάνα καλό λόγο γιατί ποιος την ακούει την κ. Τσαπανίδου, που ο αδιόρθωτος ούτε ένα μήνυμα δεν έστειλα για τα 10 χρόνια.

Τι είναι για μένα το ipop.gr;

Το ipop.gr είναι το πρώτο μου επαγγελματικό βήμα στο χώρο, πράγμα που σημαίνει πως έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. «Ναι, Δημήτρη έχει τόσο ιδιαίτερη θέση που ξέχασες να του πεις χρόνια πολλά» σε ακούω να λες, κι εγώ σου λέω πως έχεις δίκιο, αλλά αυτός είμαι με τα καλά μου και τα κακά μου.

Στο θέμα μας καλύτερα… Αυτό το site με βοήθησε να κάνω τα πρώτα μου βήματα στο χώρο με τον καλύτερο τρόπο. Ομολογουμένως, για ένα παιδί που είχε ορκιστεί πως θα γίνει αθλητικός δημοσιογράφος (Δόξα τω Θεώ έγινα), το να ξεκινάει γράφοντας ένα θέμα το… μήνα για αθλητικά ήταν πραγματικά «σοκ».

Για να λέμε, όμως, και του στραβού το δίκιο, αυτό απεδείχθη πολύ σημαντικό για την πορεία μου μέχρι στιγμής. Μου ανέπτυξε την ικανότητα της προσαρμοστικότητας, κάνοντας πιο εύκολη για μένα την εύρεση θεμάτων, πέραν των αθλητικών. Πλέον, έχω την άνεση να βρω, να γράψω ακόμα και να αναλύσω θέματα για τα οποία δεν είχα ιδέα, και πίστεψε με δεν υπερβάλω.

Βέβαια, κάνοντας άκρη το επαγγελματικό σκέλος και τις αμέτρητες βοήθειες που μου προσέφερε, ο κύριος λόγος που το συγκεκριμένο μέσο έχει κατακτήσει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου, είναι άνθρωποι – πυλώνες αυτού, οι οποίοι μου στάθηκαν, με συμβούλεψαν, με «ανέχτηκαν» και πάνω απ’ όλα με έκαναν να νιώσω πως με αγάπησαν και νοιάζονται για μένα.

Αυτό, εννοείται, το καταλάβαινα όσο ήμουν εκεί, αλλά το ένιωσα όταν έφυγα από εκεί! Γιατί αυτό; Γιατί η επαφή έμεινε και η αλλαγή δουλειάς δεν άλλαξε τα αμοιβαία αισθήματα. Γιατί ακόμα και σήμερα, οι κυρίες – ξέρουν αυτές – πίσω από το Ιpop.gr χαίρονται όταν τους λέω πως βελτιώνομαι επαγγελματικά και είναι πάντα δίπλα μου όταν τους ζητάω τη βοήθειά τους για να με «τραβήξουν» από την κουταλιά νερό στην οποία πολλές φορές πνίγομαι.

Τι είναι το iPop (για εμένα);

Το ipop.gr για μένα πέρα από δουλειά, είναι οι άνθρωποι του! Οι άνθρωποι οι… άγνωστοι που κάποτε γνώρισα και τώρα δεν θέλω να τους βγάλω από τη ζωή μου. Οι άνθρωποι που θα χρειαστώ τη συμβουλή τους και θα σηκώσουν αμέσως το τηλέφωνο. Οι άνθρωποι που μου έμαθα ότι το να νοιάζεσαι και να χαίρεσαι που άλλος βελτιώνεται δεν είναι χάρισμα. Οι άνθρωποι που στα επόμενα 10 χρόνια ipop.gr θα ξεχάσω να πάρω τηλέφωνο να ευχηθώ!

Χρόνια πολλά ipop.gr!!! O… αναβλητικός σου!

ΥΓ: Φυσικά δεν ξεχνώ την πολυαγαπημένη μας Μιζού, η οποία δεν έχει σταματήσει να με βλέπει ως «Άγιο Βασίλη», γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να επισκεφθώ το γραφείο χωρίς να τη πάω το… κουλούρι της!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Χρόνια πολλά ipop.gr! O… αναβλητικός σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρόνια,chronia