Χτίσε μόνος σου το σπίτι σου

20:32 16/9/2014 - Πηγή: iPop

Νομίζεις πως σου κάνουμε πλάκα; Πώς το να χτίσεις μόνος σου το σπίτι σου είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας για εσένα; Κάνεις λάθος! Η τεχνολογία έχει προοδεύσει τόσο πολύ που πλέον μπορείς να γίνεις εσύ ο χτίστης του δικού σου σπιτιού. Όχι, δε θα χρειαστείς ούτε τσιμέντο ούτε μυστρί. Με μια παραγγελία μόνο και το δικό σου wiki house θα ξεκινήσει να συναρμολογείται στο μέρος που εσύ επιθυμείς.

Το wiki house

σε λίγες μόνο μέρες παίρνει την τελική του μορφή και γίνεται το σπίτι που εσύ θα μπορείς να κατοικίσεις. Είναι ξύλινο και αποτελείται από κομμάτια που εφάπτονται μεταξύ τους και δημιουργούν τους τοίχους, το πάτωμα και όλα όσα θα βρίσκονται μέσα στο σπίτι σου.

Πόσο ακριβό μπορεί να είναι ένα τέτοιο σπίτι; Παραδέξου το αυτή δεν είναι η απορία σου; Η τιμή! Το wiki house δεν είναι τόσο ακριβό όσο μπορεί να φαντάζεσαι. Σκέψου πως ένα σπίτι δύο δωματίων 60 δηλαδή τετραγωνικών κάνει περίπου 60.000 Ευρώ. Το κάθε τετραγωνικό του σπιτιού αυτού δηλαδή έχει αξία 1.000 Ευρώ.

Δες και εσύ το παρακάτω video για να δεις πως συναρμολογείται το wiki house και περιμένουμε να μας πεις τα δικά σου σχόλια. Φυσικά θέλουμε να μας απαντήσεις αν εσύ θα αγόραζες το συγκεκριμένο σπίτι!

The post Χτίσε μόνος σου το σπίτι σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα